Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Άρθρο απο το ΑΝΤΙ WEBLOG
1372 αναγνώστες
Κυριακή, 8 Ιουνίου 2008
23:35

''Τέτοια γενοκτονία, όπως στο ελληνικό στοιχείο τα τελευταία 25 χρόνια, δύσκολα συναντάται στην παγκόσμια ιστορία. Αν φθάσαμε στο σημείο ως μοναδική ελπίδα μας να προβάλλει ο κατά δήλωση “χαλαρής εθνικής συνειδήσεως” Γιωργάκης είναι να φεύγουμε μετανάστες.

Όπως μάς προτρέπουν οι Financial Times. Μάς το λένε ανοιχτά : Έχετε ένα προνομιακό οικόπεδο, με καλό κλίμα, ήλιο και θάλασσα. Το θέλουμε για να κάνουμε τα μπάνια μας και τις μπίζνες μας μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Ξεκουμπιστείτε ρε, από ‘κεί ! Μάς εμποδίζει η ιδιομορφία σας που δεν ισοπεδώνεται από την Νέα Τάξη.

Ήδη δεν μπορείτε να πάτε διακοπές στη χώρα σας (3 μέρες /νύχτες σε κάποιο θέρετρο κοστίζουν 1800 €).

Ήδη όλη η σημαντική ακίνητη ιδιοκτησία περνάει σε χέρια αλλοδαπών. Θα ακολουθήσουν και τα σπιτάκια σας, μέσω τραπεζών, και τα χωραφάκια σας, μέσω ανέχειας, θα πουλάτε ό,τι έχετε για να ζήσετε. (Ο βαρόνος Ρότσιλντ αγόραζε οικόπεδα στην Παλαιστίνη από το 1924)

Ήδη σάς καταστρέψαμε τον πρωτογενή τομέα με τα πιο ποιοτικά αγροτικά προϊόντα στην Ευρώπη. Δεν μπορείτε να θρέψετε τον εαυτό σας, περιμένετε λεμόνια Αργεντινής, πατάτες Αιγύπτου, ηλιέλαιο Ουκρανίας, πεπόνια Ισραήλ, καρπούζια Νοτίου Αφρικής. Σας έμειναν λίγες ελιές - κάψαμε τις μισές πέρυσι, θα προσπαθήσουμε φιλότιμα, μήπως φέτος σάς αποτελειώσουμε. Επιδοτούμε τους εναπομείναντες αγρότες σας για να γίνονται αλκοολικοί αργόσχολοι, μέχρις εξαλείψεως.

Ήδη οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις που έκαναν επί μια τριακονταετία οι υπάλληλοί μας στο κεφάλι σας (τού κασίδη) έπιασαν τόπο : μιλάτε μια γλώσσα με 150 λέξεις και 30 “να πούμε”. Για όσα παιδιά επιμένουν ακόμα να μάθουν γράμματα αναλαμβάνουν οι ατζέντηδες ιδιωτικών πανεπιστημίων και ο Σύριζα.

Ήδη τα παιδιά σας, βλαμμένα μετά από 20 χρόνια lifestyle, απαξιούν οποιαδήποτε αξία γεννήθηκε σε αυτόν τον τόπο. Ποτίζοντας συστηματικά, μιθριδατικά, τη δημόσια ζωή σας με το δηλητήριο της υποκουλτούρας μας, διαμορφώνουμε το πνευματικό υπόβαθρο των επόμενων γενεών σκλάβων γραφείων.

Ήδη, αυτοί οι μελλοντικοί σκλάβοι χρωστάνε από κούνια 30.000 € έκαστος, έχοντας υποθηκευτεί 50 χρόνια για να «απολαύσουν» 20 μέρες τον περιφερόμενο θίασο των ανθρωποειδών χημικών εργαστηρίων, που αποκαλούνται «αθλητές».

Ήδη η τηλεόραση, οι πληρωμένοι από μάς πολιτικοί, δημοσιογράφοι, «ιστορικοί», «καθηγητές», λιακορεπούσηδες, κοντεύουν να σάς πείσουν ότι ούτε υπάρχετε ως έθνος ούτε δικαιούστε τα ιστορικά εθνικά σας εδάφη. Είσαστε μια «ιστορική ανωμαλία». Αντίθετα, όλοι οι γείτονές σας έχουν βάσιμα δικαιώματα πάνω στην πατρίδα σας, η οποία τούς επιβάλλει χρόνια το στυγνό ιμπεριαλισμό της !

Ήδη με τον εκφυλισμό τής έννοιας «προμήθειες ενόπλων δυνάμεων» από μιζωμένους λεχρίτες πολιτικούς, σιχαθήκατε να πληρώνετε για να υπερασπίζεστε το «χωράφι» σας. Συνεχίζουμε γαλουχώντας μια στρατιωτική ηγεσία που νοεί την έννοια «υπεράσπιση εθνικού χώρου» σαν play bouzouki - Zorba the Greek.

Ήδη, ακούτε όλα τα παραπάνω και δεν έχετε πλακώσει κανέναν μέχρι σήμερα. Εύλογη η απουσία ανακλαστικών : οι μισοί ζείτε με αντικαταθλιπτικά.

Ήδη, αφού η επίθεσή μας , παρ΄ όλα αυτά που θα είχαν γονατίσει τους περισσότερους, δεν απέδωσε πλήρως, το πολιτικό σας σύστημα μάς είναι άχρηστο. Τι τους πληρώνουμε ;

Προφήτης''

Εξαιρετικό...

Αξιολογήστε το άρθρο 
35 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

08/06 23:48  CANYON
5*...δυστυχως καπως ετσι ειναι...
08/06 23:51  favlos
Περίπου!
Αυτός που τα έγραψε..'παρμένος' είναι...
09/06 02:05  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ορκίζομαι ότι δεν ήμουν εγώ πάντως, διότι βλέπω να πίπτει βαρύς ο πέλεκυς της μοναστεριζούσης προοδευτουριάς...

;-)
09/06 03:26  Yannis K.
Φιλε Νικ, τα μπολντ γραμματα κουραζουνε το ματι οπως και ο χειμαρος του προφητη.
Τα παιδια μας ειναι πολυ καλυτερα απο τις προηγουμενες γενιες παρ'ολα τα προβληματα που φυσικα υπαρχουν, η οικονομια ειναι πολυ καλυτερη απο κεινο το πραγμα που λεγοταν οικονομια πριν καποια χρονια, η δημοσιογραφια ανθιζει (εκατονταδες περιοδικα κι εφημεριδες) κ.τ.λ. κ.τ.λ.
09/06 09:07  geokalp
πολύ χαίρομαι που τους διαβάζεις, οι τύποι είναι ίσως οι καλύτεροι blogοδημοσιογράφοι
09/06 10:17  morris
Μπραβο σου τιμη μας να σε διαβαζουμε.
09/06 23:13  favlos
ευχαριστώ παιδια,morris και geokalp.
Γιάννη διορθώθηκε.
11/06 14:00  favlos
Τη διαφορά ανάμεσα στις δικές της ανακοινώσεις και εκείνες του ΟΛΠ, ως προς το ύψος της προσφοράς που υπέβαλε για το ΣΕΜΠΟ, εξηγεί η Cosco με σημερινή της ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Χονγκ Κονγκ.

Όπως εξηγεί η ανακοίνωση, η Cosco Pacific υπέβαλε προσφορά 500 εκατ. ευρώ προκειμένου να αναβαθμίσει και να λειτουργήσει τους προβλήτες 2 και 3 του λιμανιού του Πειραιά. Όμως, ο ΟΛΠ ανακοίνωσε ότι η Cosco υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά, στα 4,3 δισ. ευρώ.

«Η Cosco Pacific διευκρίνισε σήμερα ότι το ποσό των 500 εκατ. ευρώ που αναφέρει αφορά το οικονομικό τίμημα της προσφοράς, υπολογιζόμενη με βάση τη σημερινή αξία, ενώ τα 4,3 δισ. ευρώ που αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΟΛΠ, περιλαμβάνουν το οικονομικό τίμημα και όλες τις μη-μεταβλητές υποχρεώσεις αμοιβών».

Συγκεκριμένα, στα 4,3 δισ. ευρώ έχουν συνυπολογισθεί οι αμοιβές για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης και το ετήσιο ενοίκιο για τη χρήση συγκεκριμένης γης και υποδομών στις προκυμαίες. Τα ποσά αυτά έχουν υπολογισθεί με βάση τη θεωρητική αξία, πληρωτέα για όλη την περίοδο παραχώρησης των 35 ετών.

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση, οι προσφορές των διαφορετικών διεκδικητών του ΣΕΜΠΟ διαφέρουν μόνο σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι τους, αφού όλα τα άλλα παραπάνω στοιχεία είναι τα ίδια για όλους.
11/06 21:16  talbot
Εστω και καθυστερημένα 10΄ για την μεταφορά!
12/06 17:45  ΙΑΝΟΣ
Εχεις δίκιο αγαπητέ

Σιγά , σιγά θα καταλαβαίνουν όλο και λιγότεροι
12/06 23:15  favlos
talbot ευχαριστώ...όπως πάντα...:)
Ιανέ δρόμος μάλλον,χωρίς επιστροφή...
17/07 21:26  atan
Αριστη πολιτικοοικονομική ανάλυση.
Συγχαριτήρια. Συνεχίστε πιό καυστικά.Δυστηχώς σήμερα επιπλέουν οι φελλοί και τα σκατά.
ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ Αθανάσιος
17/07 22:54  favlos
Την καλησπέρα μου φίλε Θανάση.

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις