Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΒΙΒΑΡΤΙΑ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
2511 αναγνώστες
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007
21:32

 

Όταν τελειώνουν οι αγάπες αρχίζουν τα προβλήματα.Ηταν μάλλον υπόσχεση της ΜΙΓ η απόσυρση του χαρτιού απο το ταμπλό.Έλα όμως που η ΜΙΓ γνωρίζει να δημιουργεί γρήγορα υπεραξίες....Αποφάσισε λοιπόν να κρατήσει το χαρτί στο Χ.Α. και να κάνει placement σε υψηλότερη τιμή απο αυτή πού αγόρασε.Ε...ο Δασκαλόπουλος-φίλος του Βγενό-τα πήρε άσχημα και αποχώρησε με μια ωραία επιστολή.Μ'αρεσει πού λέγανε ότι η ΜΙΓ έδωσε πολλά για την ΒΙΒΑΡΤΙΑ.Βρήκε και ο Δασκαλόπουλος τον δάσκαλό του.

Συμπεριφορά ενδεικτική των προθέσεων της ΜΙΓ.

Δύο μέρες μετά αντιγράφω απο τον fmVoice:

Το παρασκήνιο της ρήξης

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την αποχώρηση του κ. Δασκαλόπουλου από τη θέση του προέδρου προκάλεσε η απόφαση της MIG να μην προχωρήσει στην έξοδο της Vivartia από το Χρηματιστήριο, αλλά να σχεδιάσει ιδιωτικό placement σε ανώτερη τιμή από την τιμή της δημόσιας πρότασης (25 ευρώ/μετοχή).

http://favlos.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=264&blid=31

Για δέστε κι αυτό:

ΜΡΒ: Διακρατεί το 6,45% της MIG έως 16/01/2008

Η MARFIN POPULAR BANK (”MPB”) επιθυμεί να ενημερώσει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι προτίθεται να πωλήσει τη συμμετοχή της κατά 6,45% στο μετοχικό κεφάλαιο της MARFIN INVESTMENT GROUP μετά τη λήξη της περιόδου υποχρεωτικής διακράτησης των μετοχών δηλ. μετά την 16/01/2008. Η πώληση θα γίνει με ιδιωτική τοποθέτηση και, κατά προτίμηση, σε 1 στρατηγικό επενδυτή.

Η απόφαση της MPB ελήφθη βάσει της εξαγγελθείσας στρατηγικής της εταιρείας να επικεντρωθεί σε τραπεζικές και συναφείς εργασίες και να χρησιμοποιήσει το σύνολο της κεφαλαιακής της επάρκειας προκειμένου να χρηματοδοτήσει την ταχύτατα αυξανόμενη οργανική της ανάπτυξη.

Συνδυασμένο με την μετοχική θέση της ΜΙΓ στην ΜΡΒ  (5,02%) μιλάμε για συγκέντρωση πακέτων που θα γινουν placement πρός Ντουμπάι μεριά.

Σχετικές μετοχές:
ΜΙΓ
Αξιολογήστε το άρθρο 
11 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

12/10 00:18  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Με πρβοληματισε το σημερινο. Δεν έδωσε τόσα χρήματα (και) για να τα έχει καλα με το Δασκαλοπουλο? Τι λέτε δι'αυτό?

Τελικώς κάπου εκτιμήσαμε λάθος τον Ανδρε νομίζω.

Εσας όμως όχι 5*
12/10 01:07  favlos
Φίλε Θρας είναι γνωστό ότι ο Δασκαλό πήρε εταιρεία φίλου του απο το ταμπλό χωρίς εκείνος να το γνωρίζει και όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε είπε κυνικά 'μου άρεσε πολύ η εταιρεία.'Ο Βγενό αν πάρει περισσότερα απ'αυτά που έδωσε στους μετόχους της ΒΙΒΑΡΤ μοιραία θα ειναι κόκκινο πανί για τον Δασκαλό.Ο χώρος των Α.Ε. ειναι απίστευτος.Προσωπικά και καλημέρα όταν λέω στους μετόχους υπογράφω πρακτικό παρουσία μαρτύρων.
12/10 01:18  favlos
Πάντως όλα τα ιστολόγια και οι δημοσιογραφικοί τόποι γράφουν δίκην γρίφου -πίσω απο την δήλωση Δασκαλόπουλου κρύβεται η αλήθεια- Ε...καλά κρύβεται...αλλα τι?Ωραίο κόλπο κάλυψης άγνοιας.Εγώ λέω αυτό που νομίζω...λάθος-σωστό θα δείξει.
12/10 01:30  Thrassos Kalochairetas
Συνεχώς μαθάινω φίλε μου - έχει ενδιαφέρον εν σχέσει με το (σχεδόν) εντελώς απρόσωπο (δι'εμέ) των ξένων αγορών.

Δε γνωρίζω ποιός σας μοναστερώνει βεβαίως - και δεν το καταννοώ κιόλας, αλλά τι να κάνεις. Εξ εμού σταθρώς 5* και καλό σας βράδυ.
12/10 15:43  Bluesman
Ορισμένα μονάστερα είναι καλύτερα από πεντάστερα αρκεί να ξέρεις ποιός τα έδωσε...
12/10 16:03  favlos
@dow_jones σωστός...!

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις