Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


15/4/08
1243 αναγνώστες
Τρίτη, 15 Απριλίου 2008
17:58

 

To TT πλώρη για τα 13,24€ (τώρα φίλε που θα έχεις αρχεία θα δεις γιατί βάζουμε τιμή στόχο….)

Η ΒΙΟΣΚ από εδώ και πέρα θα πάει όπου θέλει η ομάδα που την έχει αναλάβει.Εμείς το συμφέρον μας και τα λεφτά μας.Μην ξεχνάμε,κάθε χαρτί (ναι ναι και η ΕΤΕ κλπ) ανεβαίνει για να τα πάρουν αυτοί που την ανεβάζουν.Εμείς οι μαριδαίοι ακολουθούμε και παίρνουμε όσο πιο πολύ μπορούμε….Δεν υπάρχει δεν ήξερα κλπ…Όλοι πια σε αυτή την αγορά ξέρουμε…

 

Μια περίπτωση από το χωρο των υπό επιτήρηση αξιολογείται την Πέμπτη 17/4 για έξοδο και κανονική διαπραγμάτευση.Η ΙΚΟΝΑ.

Αντιγράφω από τον Reporter.gr
‘’ Στις 17/4 η επιτροπή του ΧΑ για την Εικόνα Ήχος
14:05 - 15 Απρίλιος 2008
Στις 17/4 αναμένεται να αποφασίσει η επιτροπή του Χρηματιστηρίου για την Εικόνα Ήχος και συγκεκριμένα για την αίτηση που έχει υποβάλει η Expert, βασικός μέτοχος της τελευταίας με ποσοστό 48,14% να βγει από καθεστώς επιτήρησης.

 

Στο πιο πάνω link έχουμε και άρωμα οχήματος για το χαρτί….βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.Οι δημοσιογράφοι γράφουν για το καλό μας?Μόνο από την είδηση μπορούμε να δούμε την διάρκεια της κίνησης και ποιος καίγεται για άνοδο και ανάλογα να κινηθούμε.Ισχύει για όλα τα χαρτιά.Πίσω από τις λέξεις κρύβεται….η αλήθεια..ότι και να κάνουν αυτοί που γράφουν.Εδω είναι μαύρο-κόκκινο και για παίκτες που αρέσκονται σε έντονες συγκινήσεις,που αν χάσουν τα λεφτά τους δεν θα τα βάλουν με όλους τους άλλους.

 

Ο ΜΠΟΚΑ πάλι…χθες το άφησε και υποχώρησε θέτοντας υπό αμφισβήτηση την είδηση…σήμερα το ανάποδο…Αυτό μας κάνει να συνεχίσουμε την στενή παρακολούθηση.

Μην ξεχνάμε και την ΑΓΡΑΣ,αν και ο όμιλος της ΑΤΕ δε δίνει εύκολα λεφτά....Η ΑΤΕ αν ήταν στο ποδόσφαιρο ξέρετε τι ομάδα θα ήταν…..Χαχα…Δεν είναι εύκολα τα πράγματα αυτή τη φορά μοήδες.…20-30 χιλιάδες κόσμο ούτε το ΚΚΕ δεν μαζεύει….

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
8 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

15/04 18:01  favlos
Μ'αρέσει παρέα με την φίλη gold που τελευταία κεντάει...:)
15/04 18:28  kallirroil
Δεν ξέρω αν είσαι θεμελιώδης ή τεχνικός αναλυτής,ή και οτιδήποτε άλλο.Και ούτε μ'ενδιαφέρει.Είσαι όμως "ΕΝΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ",και αυτό και μ'ενδιαφέρει και μου αρέσει.
Εγκρίνω και επαυξάνω,ιδίως για ΤΤ.
Επίσης,ακούγεται οτι οι Ισπανοί θέλουν "να την κάνουν"απο το ΡΟΚΚΑ.Η μετοχή έχει αποκτήσει κινητικότητα τελευταία.Εχουν συλλάβει τίποτα οι κεραίες σου?
15/04 18:54  Goldmine
Χαράς στο θάρρος σου να μιλάς για χαρτάκια.
Μου αρέσει αυτό το κους κους:-)
15/04 18:58  Goldmine
Α! τώρα είδα και το σχόλιό σου για την κεντήστρα...της χρυσής κλωστής:-)και σ΄ ευχαριστώ.
Νάμαστε όλοι καλά, φίλε φαύλε.
Σταυροβελονιά εγώ, ψιλό γαζί εσύ με τις μετοχούλες...
15/04 19:28  favlos
kallirroil θα το δώ...thanks για τα υπόλοιπα.Κοινό σκοπό έχουμε..

gold..καλα περνάμε τελευταια...:)
15/04 22:04  verdadeiro

Μεταβολές σε όλες τις κατηγορίες αγορών αναμένονται στην επικείμενη αναθεώρηση κατηγοριών των εισηγμένων εταιριών που πρόκειται να συζητήσει και να εγκρίνει την ερχόμενη Πέμπτη η διοίκηση του χρηματιστηρίου.

Βάσει των κριτηρίων που λαμβάνονται υπόψη (μέση κεφαλαιοποίηση εξαμήνου, διασπορά και εμπορευσιμότητα), φαίνεται πως αρκετές εταιρίες θα μεταφερθούν σε άλλη κατηγορία από αυτήν στην οποία ανήκουν σήμερα.

Στην κατηγορία μεγάλης κεφαλαιοποίησης (από τη μεσαία - μικρή) αναμένεται να μεταφερθεί η μετοχή της ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώ αντίθετα στην κατηγορία μεσαίας - μικρής κεφαλαιοποίησης φαίνεται πως θα μεταφερθούν οι NEΛ, Blue Star Nαυτιλιακή και Reds A.E.

Στην κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών (δηλαδή ή διασπορά μικρότερη του 15%, ή εμπορευσιμότητα μικρότερη του 5%, ή τιμή διαπραγμάτευσης μικρότερη του 0,30 ευρώ) αναμένεται να μεταφερθούν (από τη μεσαία - μικρή κεφαλαιοποίηση όπου σήμερα ανήκουν) οι μετοχές των ΑΓΕΤ Ηρακλής και Καραμολέγκος, ενώ αντίθετα «προβιβάζονται» στη μεσαία - μικρή κεφαλαιοποίηση από την κατηγορία ΕΧΧ όπου βρίσκονται σήμερα οι Ατλάντικ Σουπερμάρκετ και Ζάμπα.Νομιζω οτι οι αλλαγες που ερχονται απο βδομαδα,αξιζουν σχολιασμου..

Προσωπικα δεν αποκλειω και νεωτερα ,για καποιες απο τις υπο καθεστως επιτηρησης[ευχαριστα εννοω]
15/04 23:33  kikou04
Καλησπέρα φίλε favlos

Με αφορμή του σχολίου σου για την Εικόνα ήχος, φαντάζομαι μου επιτρέπεις να γράψω δύο λόγια για την εν λόγω εταιρία, μιας και έτυχε να την <<διαβάσω>> πρόσφατα.

Καθαρή θέση 6 εκ ευρώ από αρνητική καθαρή θέση 909.496 ευρώ.
Η καθαρή θέση έγινε θετική, λόγω της αύξησης κεφαλαίου κατά 6,56 εκ ευρώ που έγινα και στο ταμείο έμειναν ΜΟΝΟ 2,3 εκ ευρώ.
Βέβαια εξόφλησε δάνεια 4 εκ ευρώ και χρωστάει μόνο 1εκ ευρώ σε τράπεζες.

Βασικά ένα περίπτερο είναι με κέρδη 53.587 ευρώ.
Δείχνει πάντως ότι γίνεται μια κάποια προσπάθεια εξυγίανσης αλλά οι υποχρεώσεις παραμένουν ακόμη υψηλές και φτάνουν στα 21,2 εκ.
Στην τιμή των 0,54 ευρώ έχει κεφαλαιοποίηση 11,3 εκ ευρώ.

Διευκρινίζω ότι δεν έχω θέση στη συγκεκριμένη μετοχή και ούτε πρόκειται να έχω στο άμεσο μέλλον.
Πάντως έχει πολλές πιθανότητες να εξέλθει από την επιτήρηση, αν δεν υπάρχουν παρατυπίες που δεν φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού.
16/04 01:57  favlos
Κίκου τα ίδια λέμε.Αν δεν κρυβει κάτι, δικαιούται εξόδου απο επιτήρηση.Απο εκει το πράγμα αλλάζει...σχέδια και συμφωνίες μπορούν να πάρουν μπροστά μόνο μετά την έξοδο..είναι κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του χαρτιού.

Τωρα κερδοσκοπικά και αν θα έχει κίνηση διαρκειας αφορά πιο πολύ αυτους που είναι στο χαρτί και περιμένουν.Τα 0,64 καλύπτουν όλους τους αγορασμένους απο το 2004/8 και μετά εκτός απο μιά έξαρση του χαρτιού το 2007/6 που έφτασε τα 0,87 με σχετικά μεγάλους όγκους.

Πόλύ υψηλού ρίσκου,όπως όλα τα επιτηρήσεως.Για άλλου είδους επενδυτές.

Δεν συνιστάται.

16/04 10:37  favlos
Την άρση επιτήρησης για τις εταιρίες Βιοσώλ, Εικόνα-Ήχος και Συστήματα Μικροϋπολογιστών αναμένεται να συζητήσει η διοίκηση του Χρηματιστηρίου, στη συνεδρίαση της Πέμπτης.
16/04 10:49  verdadeiro
Προσωπικα δεν αποκλειω και νεωτερα ,για καποιες απο τις υπο καθεστως επιτηρησης[ευχαριστα εννοω]


Αυτα εγραφα χθες βραδυ...

Και οι αλλαγες στους δεικτες και στις κατηγοριες θα εχουν ενδιαφερον..

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις