Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


31/3
1318 αναγνώστες
Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2008
15:19
Οι καιροί δεν αλλάζουν πια….καλπάζουν.

Οι εκδρομείς του 1999 όλο και κρυφοκοιτάζουν μικρά χαρτιά-μύθους του παλιού ΧΑ και όλο λένε να πάρουν κάτι αλλά δύσκολα το κάνουν.

Οι νέοι αγοραστές (ελάχιστοι Έλληνες περισσότεροι ξένοι ή που το παίζουν ξένοι) μπαίνουν στον 20άρη και αυστηρά σε χαρτιά του 40άρη και σε ελάχιστα από τα υπόλοιπα.
Τα λεφτά λίγα και ακριβά δεν επιτρέπουν ρίσκο.

Μαϊλλης στο δρόμο του ΠΕΤΖΚ (στην πορεία θα δείξει αν είναι θάνατος ή ευκαιρία),ΑΕΓΕΚ που η άρση διαπραγμάτευσης έπαιξε το πρωί αλλά ευτυχώς (?) δεν έγινε (αυτή είναι πληροφορία από αφελή φίλο που δεν διασταυρώνεται εύκολα…την αναφέρω για όσους μπορούν και έχουν τα κότσια να διαβάζουν τα καλά και τα κακά να τα ζυγίζουν και βέβαια ευθύνη μη μου ζητάτε)….ο Λιβάνης συνεχίζει το δρόμο προς τα…ας πούμε ‘κανονικά’ επίπεδα,ο ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ με πρόσφατο υψηλό τα 7 περίπου ευρώ πριν ένα χρόνο,βολοδέρνει τώρα στο 1 ευρώ και βλέπουμε.Τα ίδια ο ΚΥΡΜ,η ΒΕΤΑΝ η ΙΝΤΚΑ,η ΝΙΟΥΣ…κατάλογος χωρίς τέλος.Κάποια θα υπεραποδώσει από αυτές αλλά ποια?Όσοι την έχουν θα πάρουν κάτι,οι υπόλοιποι?

Στα ευχάριστα ο ΔΟΛ που πάει να περάσει φιλότιμα τα 3,70€,η ΕΝΚΛΩ που έμεινε στο ταμπλό και ζητάει άρση επιτήρησης,από κοντά και οι Ευρωσυμμετοχές.
Η Morgan Stanley ακολουθεί τον εύκολο δρόμο και προτείνει: Τράπεζα Πειραιώς, Τιτάν, Μυτιληναίο, Ηρακλής, Σιδενόρ και Ελληνικά Πετρέλαια….

Ολ’αυτά ενώ τα εταιρικά καθαρά κέρδη των εισηγμένων έτρεξαν με 39%,καποιο deal θα γίνει από τις Τράπεζες με σκοπό την άμυνά τους και η Κυβέρνηση σίγουρα θα πουλήσει κι άλλα κομμάτια από τα ασημικά της,ενω η Γραμματεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Ελλάδος ανακοινώνει ότι ένα στα δύο ευρώ του ΑΕΠ παράγεται στην Αττική.

Όλ’αυτά ο κ.Πανούσης τα βλέπει προφυλακισμένος και οι μέτοχοι της ΑΤΤΙΚ και ΠΑΡΝ εγκλωβισμένοι στην ανυπαρξία της άρσης διαπραγμάτευσης που εδώ πρέπει να είναι μάλλον προσωρινή.

Η ΕΧΑΕ από την άλλη ετοιμάζει δεκάδες πάλι αλλαγές που αποτέλεσμα θα έχουν όπως όλα στην Ελλάδα να δίνουν δουλειά στους Δικηγόρους μιας και είναι δύσκολο να παρακολουθείς όλο αυτό το συνεχώς εναλλασσόμενο θεσμικό πλαίσιο.

Αυτά τα ελάχιστα,αυστηρά στο Οικονομικό περιβάλλον….εν μέσω ήπιας διορθωτικής κίνησης

στα υπόλοιπα……
Αξιολογήστε το άρθρο 
15 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

31/03 15:47  CANYON
5*Αναρωτιεμαι καμια φορα(δεν εχω την απαντηση)ποσα κεφαλαια και μικροεπενδητων παραμενουν εγκλωβισμενα
στα χαρτια του μαγου Βγενο...
31/03 15:51  sok
Το αδίστακτο λόμπι στην Εβροφ , τι κανει favle ?
31/03 16:05  favlos
sok περιμένει καλύτερες μέρες...αν υπάρχει πιά...
πάντως κρατήθηκε το χαρτί...κάτι πήρε το μάτι μου για 1 λεπτό μέρισμα...θα το δώ...όχι για το λεπτό αλλά αφου δίνει και κάτι.

canyon όσοι ήταν και στα χαρτιά του Λαναρά.Ένας φίλος ntalkadiarhs αν το γράφω σωστά έγραψε για τον μεσσιανισμό,που υπάρχει και στα χαρτιά.Αν διαβαζει και θέλει ευχαρίστως το δημοσιεύω...
31/03 16:06  geokalp
για εκτύπωση!

31/03 16:19  favlos
ευχαριστώ geokalp ...
έβγαλε και ο Λιβάνης αποτελέσματα
www.livanis.gr/ViewShopfilecategory.aspx?Id=184
01/04 12:04  manosx
Mia kai milate gia kataskeyes ti sxolia exoyme gia moxlo??
01/04 15:26  favlos
φίλε mano ο Γεωργίου τα λέει καλύτερα για μοχλό...
http://jgeorgiou.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=6365&blid=115

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις