Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΑΤΤ again
1126 αναγνώστες
Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2008
00:39

Τα 3,50 ευρώ η ΑΤΤ τα είχε δοκιμάσει και κρατήσει επιτυχώς απο το 2003 μέχρι σήμερα κοντά πέντε φορές και απο εκεί έδωσε κέρδη μέχρι και τα 7 ευρώ τον Φεβρουάριο του 2006.

Τάφερε όμως έτσι η τύχη και εν μέσω Ursus arctos hellenicus έφτασε,αυτό που κράταγε,παρά τα καλά αποτελέσματα,να το χάσει και έτσι τα 3,50€ να γίνουν αντίσταση και να ανακαλυφθεί απο μικρομεσαία ΑΧΕ που την προτείνει για αγορά με στόχο το νέο ταβάνι των 3,50...

Διαβάστε:

H Euroxx ξεκινά κάλυψη της Attica Bank δίνοντας τιμή στόχο στα 3,5 ευρώ (προσδοκώντας περαιτέρω άνοδο κατά 15% από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών) με σύσταση outperform.

Οι αναλυτές επισημαίνουν ότι η τράπεζα παραμένει στόχος για εξαγορά με την διοίκηση να βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορα ξένα τραπεζικά ιδρύματα.

Εξάλλου το ελληνικό δημόσιο έχει δηλώσει την πρόθεσή του να διαθέσει σε σύντομο διάστημα πακέτο 38% της τράπεζας.

Με ιστορικό χαμηλό τα  1,47 € τον Μάρτη του 2003 έχει δεί και χειρότερα.Εμένα μ'αρέσει όμως οι μικρές ΑΧΕ και όχι μόνο,να βλέπουν τέτοια χαρτιά και να μην ακολουθουν τους ξένους συνέχεια.

Υ.Γ

1-Η ΜΟΤΟ παρά την υψηλή μερισματική απόδοση υποφέρει απο ρευστοποιήσεις των δικαιούχων ΑΡΒΑ φτιάχνοντας τρελό κοκτέϊλ που θέλει τουλάχιστον προσοχή.

2-Η ΝΕΛ βρήκε την ευκαιρία και πάει να πιάσει τα όρια της ΑΜΚ παρα την δήλωση του μεγαλομέτοχου ότι ΔΕΝ....Όποιος θέλει να πάρει μέρος (που δε νομίζω) ας αγοράσει αύριο όσες μετοχές του αναλογούν φτηνότερα.

3-ΕΠΣΙΛ-ΕΝΒΙ-ΜΑΣΟΠ προσπάθησα να αγοράσω αλλά λόγω τρελού όγκου και διακυμάνσεων που στην περίπτωση της ΕΝΒΙ έφτασε στα 1073 τεμάχια δεν τα κατάφερα.(total Ε.ΝΑ =8500 περίπου τεμάχια).

 ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Αξιολογήστε το άρθρο 
9 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

13/03 01:32  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
H Attica με τριβελίζει "επί του θεωρητικού"(*) καιρό τώρα. Στους συναδέλφους μου - εκπροσώπους στο Δ.Σ. -δεν έχω ουδεμία εμπιστοσύνη.
Η ΜΟΤΟ όταν ξεπεράσει τους "κλυδωνισμούς" είναι (κατά τη γνώμη μου) long - υποτιμημένο - story.

(*) λόγω ΤΣΜΕΔΕ είμαι ήδη "μέτοχος", ατομικώς δεν "επιτρέπει η διασπορά" και άλλες.
13/03 09:19  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Η αλήθεια είναι όπτι έχει πλεόν πολλές καλές περιπτωσεις το ταμπλώ. Αυτό το "που δεν νομιζω" εσπασε κοκκαλα... ;)

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις