Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΑΤΤ
1315 αναγνώστες
Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2008
03:24

Φωνάξαμε εμείς,φώναξαν οι Ελδεάρχες (όσοι έχουν μείνει...ναι...ναι άλλο όνομα έχουν τώρα αλλά...) κι έτσι κάτι καταφέραμε.Θα έχουμε πλήρη (?) ενημέρωση για τις συναλλαγές που γίνονται σε άλλες πλατφόρμες,όχι στο τέλος του χρόνου αλλά την ίδια μέρα.Κάτι θα πληρώνουμε ακουστηκε αλλά με την mifid όποιος την έχει διαβάσει,όσοι είναι απλοί επενδυτές δηλωμένοι,αντι γί'αυτούς θα πληρωνει η Χρηματιστηριακή τους.¨Ε κάτι είναι κι αυτό.Πότε θα γίνει?Δεν ξέρω.Αντι να το έχουν έτοιμο τρέχουν τώρα να προλάβουν.Όπως βέβαια σε όλα τα πράγματα στη πανέμορφη χώρα μας.

Αυτό που με λύπησε είναι ότι η ΑΕΓΕΚ πάλι δεν κατάφερε να βρεί το δρόμο της ενώ κάποιο φώς βλέπει η ΕΝΚΛΩ που με στροφή στη λιανική πάει να σωθεί.Μακάρι τα ιστορικά ΝΑΟΥΚ να μείνουν στο ταμπλό.

Τωρα για την ΑΤΤΙΚΗΣ τι να πώ.Κεφαλαιοποίηση σχεδόν ίση με τα ίδια κεφάλαια και άλλα πολλά.Εγω ένας λόγος που βλέπω τις μικρές τράπεζες και αδιαφορώ για παλιά τζογαδόρικα χαρτιά είναι ότι θα μείνουν στο ταμπλό.Αυτό μην το νομίζουμε λίγο.Πολλά χαρτιά έφυγαν και άλλα έχουν πάρει σειρά.Οπότε για τους παλιούς τζογαδόρους αλλά και τους νέους,χαρτια που παλιά ούτε τα ακουμπάγαμε είναι πια μονόδρομος.

Βλέπω το φίλο τον Τακη που τα πήρε άσχημα με την αγορά και συμφωνώ μαζί του.Άλλωστε αν δεί το προηγουμενο θέμα μου τα ίδια λέω.Μπορεί να μην συμφωνώ παντα με τον άνθρωπο αλλά έχει ξεχωριστό ήθος και αυτό τον χαρακτηρίζει πανω απ'όλα.

Κλείνοντας ξέρω καλά ότι οι περισσότεροι είμαστε αγορασμένοι σε υψηλότερα επίπεδα,πράγμα που αυτόματα μας κάνει παθητικούς επενδυτές.Αυτό είναι και ατού γιατί το έχουμε πάρει πια απόφαση ότι δεν θα τρέχουμε πίσω απο την αγορά αλλα έχοντας μεριμνήσει να έχουμε βάλει λεφτά που δέν χρειαζόμαστε θα περιμένουμε όσο χρειαστεί.(ΕΔΡΙΠ-ΚΑΡΕΛ-ΤΣΟΥΚ θα περιμένουν)Αυτό δεν ισχύει για τις κάπως μεγαλύτερες μετοχές που κάνουν όγκο.Κάποιες πωλήσεις και επαναγορές χαμηλότερα ίσως είναι ένας τρόπος εκμετάλλευσης των διακυμάνσεων...

συνεχίζεται......

Για τεχνική ανάλυση δεν λέω τίποτα.Μας την πήρε την ταυτότητα η evie

Μερίσματα

Σχετικές μετοχές:
ΑΤΤ
Αξιολογήστε το άρθρο 
8 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

12/03 08:51  evie
Καλημέρα σας,
Σε ένα διάγραμμα χάραξα πέντε γραμμές που εξηγεί το προφανές, αυτό ήταν όλο.
Σας ευχαριστώ για την αναφορά αγαπητέ Νίκο!
12/03 09:32  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Καλημέρα φαύλε. Χε χε ροσωρινώς και θα τα πούμε αναλυτικότερον αργότερα... Η Ευη εξελίσσεται εις παίκτρια ολκής!

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις