Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Κάλπη για να ψηφίσουμε θα βρούμε ?
359 αναγνώστες
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
00:31

Κάλπη για να ψηφίσουμε θα βρούμε ?

Διαμηνύουν παντού και σε κάθε ευκαιρία ότι η θητεία της κυβέρνησης τους θα λήξει ακριβώς στο τέλος της τετραετίας, ενώ o υπουργός Κουρουμπλής λέει ότι δεν θα παραιτηθεί ποτέ,ο άλλος υπουργός Σταθάκης σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα σε ερώτηση που του έκαναν αν θα γίνουν σύντομα εκλογές,πήγε να πεθάνει από τα γέλια !

Να πω ότι έχουν τόσο θεαματικά αποτελέσματα στην διάρκεια της θητείας τους που δεν θέλουν να μας στερήσουν ούτε λεπτό από την παρουσία τους?

Ε όχι αυτό δεν παίζει ,ούτε η μάνα του Τσίπρα δεν θα τόλεγε.

Πιστεύουν ότι κάτι θα γίνει και θα καταφέρουν να ‘’το γυρίσουν’’ στο παρά πέντε?

Δεν ξέρω,βλέποντας όμως όλα αυτά που είπαν και μετά τα αναίρεσαν με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα που μετέτρεψαν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ χωρίς κανένα ενδοιασμό ή κάποια συγγνώμη,σκέφτομαι ότι ακόμα και αυτή η ώρα που θα πάμε στην κάλπη δεν είναι τόσο δεδομένη όσο ήταν μέχρι τώρα

Φοβάμαι μήπως δούμε τον Τσίπρα σε ρόλο Καλογιάννη,του βουλευτή της ΝΔ που ‘’απήγαγε’’ την κάλπη το 1985 στην ψηφοφορία για την εκλογή Πρόεδρου και την μετέφερε στα γραφεία του κόμματος.

Τότε ο Καλογιάννης άρπαξε την κάλπη μέσα από την βουλή,την έριξε στους ώμους του και έτρεξε να την κρύψει εκεί που πίστευε ότι είναι καλύτερα..στα γραφεία του κόμματος του.

Τότε η απαχθείσα κάλπη επεστράφη γρήγορα και η εκλογή του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Σαρτζετάκη έγινε,με πρωτόγνωρα διαβλητές διαδικασίες από την μεριά του τοτε κυβερνώντος κόμματος (ΠΑΣΟΚ),αλλά έστω έτσι.. έγινε.

Ο Τσίπρας αν ‘’αρπάξει’’ την κάλπη των εκλογών με κάποια δικαιολογία,όπως δημοψήφισμα για την αλλαγή νομίσματος και έξοδο από την Ευρωζώνη και μέχρι να λυθούν όλα αυτά την ‘’μεταφέρει’’ για Εθνικούς λόγους στα γραφεία του κόμματός του,λέτε να την ξαναδούμε ή θα πληρώσουμε και εμείς τον φόρο στον Κομμουνισμό που γλυτώσαμε μετά τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο και τον εμφύλιο,μένοντας ετεροχρονισμένα στον πάγο για άγνωστo χρονικό διάστημα αναμένοντας τις ξένες δυνάμεις και τους συσχετισμούς να αλλάξουν,ώστε να σωθούμε και εμείς,όπως περίμεναν αρκετές δεκαετίες τόσες πρώην ανατολικές χώρες αλλά και η ίδια η Ρωσία.

Αρκεί η θεσμική συμμετοχή μας στην Ευρώπη να μας προφυλάξει από εκτροπές συνταγματικές?

Τα αυτονόητα μετά το 1974 ισχύουν και θα συνεχιστούν αυτόματα χωρίς απολύτως καμιά παρέκκλιση,χωρίς εμείς οι πολίτες να κάνουμε τίποτα έχοντας την πεποίθηση ότι αρκεί το Σύνταγμα,η Ευρώπη και η δύναμη των θεσμών ή ίσως η αποτρεπτική ισχύς της ισχυρής ανάμνησης των εκτελέσων στο Γουδή?

Πιστεύω ότι τα αυτονόητα κάθε μορφής δεν ισχύουν πλέον,έχουμε δει αυτή την περίοδο τόσα πολλά που ακόμα και μια εκτροπή, όπως αυτή που περιγράφω πιο πάνω μπορεί να μην είναι και ότι χειρότερο θα δούμε ή θα γίνει στο μέλλον.

Χρέος μας είναι να είμαστε παντού ενεργοί πολίτες για να προστατεύσουμε αυτό που έχουμε κερδίσει μετα το 1974

Νικόλαος Χ. Οικονομόπουλος

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις