Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Φαντασιώσεις τέλος
812 αναγνώστες
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015
08:44

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της αριστεράς τελείωσαν,έφτασε ένα πεντάμηνο να σβήσει 70 χρόνια φαντασιώσεων και εμμονών.


Αριστεροσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο σε περιβάλλον πλήρως Ευρωπαϊκό και σε ελεύθερη οικονομία με την μορφή που είχε μέχρι τώρα,δηλαδή σαν ιδεολογία-φαντασίωση και ψυχιατρική κάθαρση αλλά από ανθρώπους που έχουν εξασφαλισμένο τον άρτον τον επιούσιον στην ελεύθερη οικονομία ή,όπως συμβαίνει στην Ελλάδα,από τις κρατικές θέσεις επιχορηγούμενες και πληρωμένες από εμας.
Δηλαδή να πληρώνουμε εμείς για να φαντασιώνεται ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας ότι παλεύει για τα παγκόσμια δίκαια και την απελευθέρωση των λαών,ζώντας ταυτόχρονα παρασιτικά χωρίς να προσφέρει τίποτα.
Το ίδιο ισχύει και για τις ιδεολογίες τύπου μπακούνιν,κροπότκιν και ότι άλλο μπορεί να φαντασιώνεται ένας έφηβος αλλά όχι ένας άντρας.
 

Και στην περίπτωση αυτή μπορεί κάποιος να φαντασιώνεται ότι ανήκει σε μια παγκόσμια επανάσταση που έρχεται,βρισκόμενος πίσω από τον γκισέ μιας τράπεζας ή στο ξενοδοχείο που δουλεύει αλλά όχι πίσω και μέσα στις δημόσιες υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για να λειτουργήσει και να ζήσει η κοινωνία και γι'αυτό απαιτέιται σκληρή αξιολόγηση και γι΄αυτό η αριστερά δεν δέχεται την αξιολόγηση αφού δεν θα αξιολογηθούν τα ψεύτικα τα λογια τα μεγάλα αλλά οι πραγματικές ικανότητες,
Αν επιβληθεί αξιολόγηση προβλέπω να μείνουμε με 10-15 χιλιάδες δημόσιους υπάλληλους,τον πυρήνα δηλαδή που υπάρχει και δουλεύει στον κρατικό μηχανισμό.

 

Εϊμαστε σε μια καμπή που εκπρόσωποι όλων των τάσεων που υπάρχουν στον Ελλαδικό χώρο, έχουν πάρει μέρος σε αυτό που λέμε δημόσια διοίκηση και μπορούμε πλέον να μιλάμε με πραγματικούς όρους για το παρόν και το μέλλον ,αυτό είναι το μόνο κέρδος από τα πέντε καταστροφικά χρόνια που πέρασαν και ή θα το εκμεταλλευτούμε με απλούς και καθημερινούς τρόπους στην πολιτική και την καθημερινότητα ή θα ξαναπέσουμε στα αριστερά και δεξιά ή στα μνημονιακά και αντιμνημονιακα σύνδρομα και θα ξαναπάμε πάλι απο εκέι που ξεκινήσαμε,στην συνέχιση της ''ημέρας της Ελληνικής μαρμότας''

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις