Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


A- Energy Investments,11-12 Μαΐου 2015
1273 αναγνώστες
Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015
13:22

Οι ομιλητές και τα κείμενα στην A- Energy Investments Επενδυτική Πρωτοβουλία στις 11-12 Μαΐου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel:

http://www.a-energy.gr/index.php/el/sinedrio/may2015/omiliesmay2015/19b12052015m

ΟΜΙΛΙΑ :

http://nepof.eu/03OIKONOMOPOULOS.pdf

Ο κ. Νίκος Οικονομόπουλος, Αντιπρόεδρος ΣΕΔ και ο κ. Κώστας Κουνάδης, Διευθύνων Σύμβουλος MONTE NERO CAPITAL MARKETS ADVISORS κατά την διάρκεια του συνεδρίου.

Ο κ. Μπάμπης Εγγλέζος, Πρόεδρος ΣΕΔ, η κ. Γεωργία Μουρλά, Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Εκδοτριών-ΠΜΔ, ο κ. Ιπποκράτης Ανδρεαδάκης, Senior Manager Τράπεζα Πειραιώς και ο κ. Νίκος Οικονομόπουλος, Αντιπρόεδρος ΣΕΔ σε πάνελ του συνεδρίου.

Ο κ. Ιπποκράτης Ανδρεαδάκης, Senior Manager Τράπεζα Πειραιώς και ο κ. Νίκος Οικονομόπουλος , Αντιπρόεδρος ΣΕΔ σε πάνελ κατά την διάρκεια του συνεδρίου

             

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις