Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΑΣΠΤ
1285 αναγνώστες
Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2008
15:23

 

Η Τράπεζα της Ελλάδος θέλει οι αγοραστές των μικρών τραπεζών (ΑΣΠΤ-ΓΤΕ-FBB-ΠΡΟ) να είναι πιστωτικά ιδρύματα και όχι ιδιώτες (εφοπλιστές,επενδυτές κλπ).Λυπάμαι αλλά ειναι καθαρή παρέμβαση στο αιώνιο δικαίωμα κάποιου να πουλάει και κάποιου άλλου να αγοράζει.Άν υπάρχουν τα χρήματα και είναι καθαρά,μόνο θλίψη στους μετόχους των πιο πάνω Τραπεζών μπορεί να προκαλέσει μια αρνητική αποφαση της Ελλάδος.

Καταλαβαίνω ότι στην αυλή τους οι Τραπεζικοί δεν θέλουν νέα φυντάνια.Αλλά τι να κάνουμε,αυτοί έχουν τα λεφτά,κι εμείς οι μικρομέτοχοι περιμένουμε υπεραξίες απο πωλήσεις και όχι ζημιές απο διοικητικές αποφάσεις.

Ας μελετήσουν τις νέες οδηγίες (mifid)  και ας αφήσουν την αγορά να ρυθμίσει τα δικά της. (Και η επόμενη εισαγωγή στην ΕΝΑ να γίνει με Δημόσια εγγραφή και όχι Ιδιωτική τοποθέτηση)

 

Στο θέμα των Σκοπίων ένα άρθρο απο την ΚΑθημερινή:

MONIMEΣ ΣTHΛEΣ Hμερομηνία δημοσίευσης: 02-03-08
 
 
 
Ιστορική σπατάλη
Το ιστορικό άτυχων χειρισμών και ολιγωρίας εκ μέρους της
Ελλάδος, κατά τη δεκαετία του ’90, σε συνδυασμό με την επιμονή κάποιων Δυτικών συμμάχων μας να αναγνωρισθεί διεθνώς η FYROM με εθνική ονομασία της αρεσκείας της, δεν πρέπει να μας οδηγεί σε συμπεριφορά ουραγού ή νεοπαγούς κρατιδίου. Η Ελλάδα έχει τη δική της, δεσπόζουσα θέση στα Βαλκάνια, είναι επιφανές μέλος της μεσογειακής Ευρώπης, και δεν μπορεί να διακυβεύει το κύρος της έναντι κακόπιστων και μονομανών συνομιλητών. Η διαπραγμάτευση έχει κι αυτή τα όριά της, εφόσον στην ελληνική πρόταση για ενιαία γεωγραφική (και όχι εθνοτική) ονομασία, πρόταση πραγματιστική και μετρημένη, οι γείτονες αντιδρούν με διάθεση αλυτρωτισμού και χωρίς ίχνος πολιτικού ρεαλισμού.Το μέρος δεν μπορεί να οικειοποιείται το όλον. Και η Ελλάδα δεν μπορεί να σπαταλάει το κύρος της και το διπλωματικό της κεφάλαιο συρόμενη από δύστροπους γείτονες και από συμμάχους που δεν κατανοούν τα όρια του πραγματισμού και της διαλλακτικότητας.

Πρόκειται περί ιστορικής σπατάλης.

 

Σχετικές μετοχές:
ΑΣΠΤ
Αξιολογήστε το άρθρο 
13 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

03/03 15:29  CANYON
5*...
03/03 16:03  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ναι και εις το πρώτο και εις το δέυτερο. Το πρώτο κινδυνεύει να μας χαλάσει δουλειές στα πλεόν αγαπημένα τραπεζόχαρτα (στα υπ'όψιν αυτήν την περίοδο). το δεύτερο, δυστυχώς θυμίζει πόσες καλές ευκαιρίες (παντως καλλίτερες εκ της σχεδόν καθολικής αναγνωρίσεως της σημερον με το σκέτο "Μακεδονία" υπό πόσων, 140? χωρών) σπαταλήθηκαν εν ονοματι του λαϊκισμού και της εσωτερικής καταναλώσεως.

Δια τη διακοπήν τι ακουσατε αληθεια?
03/03 16:13  favlos
Σήμερα Θράσσ κύριο θέμα ήταν η συμφωνία(?)ΜΙΓ και κυβέρνησης για ΟΤΕ και η πρόθεση για μικρές τοποθετήσεις σε τράπεζες.Μετά που χάλασε χάθηκε το κλίμα.(γνώμη μου αφου δεν δούλευε τίποτα,ούτε Ελλάδος,το κατέβασαν κι αυτό (το ΧΑ)...γνώμη μου)
03/03 17:52  geokalp
αρχίζουν να καταλαβαίνουν κι οι τωρινοί ιθύνοντες τι δύναμη έχει το κράτος...

πολύ μου αρέσουν οι συστάσεις σας
03/03 18:27  Goldmine
Άφερίμ...δηλαδή, τουρκιστί Μπράβο!Σωστή η θέση του αρθρογράφου. Τώρα κατά πόσο η ανωτερότητα στο εθνικό θέμα θα ενισχύσει τη θέση μας, επιτρέψτε μου να αμφιβάλω...

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις