Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Μετάβαση στον σημερινό ιστορικό χρόνο
982 αναγνώστες
Κυριακή, 18 Μαΐου 2014
11:40

Βλέποντας τον κόσμο που ψηφίζει Σύριζα ,ειδικά όσοι κατοικούμε σε περιοχές που βγάζει μεγάλο ποσοστό,βλέπουμε όλους αυτούς που τόσα χρόνια επέμεναν σε μια συγκεκριμένη στάση (ιδεολογικά,ενδυματολογικά κλπ) να είναι ante portas για πρώτη φορά ιστορικά να πάιξουν ένα μεγαλύτερο ρόλο στην πραγματική πλευρά της ζωής και της πολιτικής.

Πιστεύω ότι αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει χρόνια ώστε να σπάσει αυτή η ιστορία με τους καλούς και δίκαιους αριστερούς και την λεγόμενη  'δημοκρατική παράταξη' σε αντιδιαστολή με την 'άλλη' την κακιά και φασιστική.

Με μια συμμετοχή της αριστεράς σε συνασπισμό κομμάτων θα έρθει η ώρα να συγχρονιστεί όλη η Ελλάδα με τον ιστορικό χρόνο και να μην αντλεί τις ιδεολογίες της και τις φαντασιώσεις της στην παλαιά διαθήκη της αριστεράς με τον Άρη πάνω στο άλογο που σχηματικά και συμβολικά τρέφει αρκετές γενιές αριστερών.

Μπορεί παλιότερα να φοβόμουν οτι το κόστος θα ήταν μεγάλο αλλά έτσι που εξελίχθηκε η πολιτική και οικονομική ζωή ειναι προτιμότερη η συμμετοχή όλου του πολιτικού φάσματιος της κοινωνίας και το πέρασμα ,ξαναγράφω,στον σημερινό ιστορικό χρόνο ,το 2014.

Ψηφοφορία και συζήτηση:

http://favlos.forumgreek.com/

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις