Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Διάφορα
1116 αναγνώστες
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2008
19:15

 

Αύριο ξεκινάει η ΕΠΣΙΛ στην Εναλλακτική Αγορά.Λίγα χαρτιά 5.587.720 Κ.Ο.,περιορισμένο freefloat,3€ ιστορική τιμή εισαγωγής και απόντες οι μικροί αφού δεν έγινε Δημόσια Εγγραφή αλλά ιδιωτική τοποθέτηση,όπως είπαμε και στο φόρουμ.

Οι αγοραστές στη ΓΤΕ λέγεται ότι είναι οι Πατέρας-Μαρινάκης.Ότι και να γίνει κάτω απο 7 ευρώ δύσκολα θα πουλήσουν οι Γάλλοι.

Η ΕΤΕ συνεχίζει να υποφέρει απο διανομή νέου είδους,χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται να δούμε και μοίρασμα υπολοίπων,σε τιμές πολικού ψύχους.

Τα λόμπι βλέποντας χαμηλές αποτιμήσεις ζωγραφίζουν.Θα σταματάνε πάντα σε τιμές που υπάρχει επενδυτική μνήμη για να μην ενεργοποιηθούν πωλητές αυτής της περιόδου αλλά και άλλων εποχών,κάτι που δεν φοβήθηκε ο ΔΟΛ (Ρέστης) και φλέρταρε με  το 3,04€,μικρό σκαλοπάτι πρός το 3,60€.

Αύριο με την λήξη της συνεδρίασης οι κάτοχοι ΑΡΒΑ έχουν 1ΜΟΤΟ/11ΑΡΒΑ

http://www.capital.gr/news.asp?Details=452696

Ο ξεχασμένος/πεθαμένος στο ταμπλό ΚΑΡΕΛΙΑΣ κάνει κάποιου όγκους τις τελευταίες 7 ημέρες,Σε παλιότερο πόστ ένας φίλος έιχε γράψει χωρίς να εξηγήσει ότι η εταιρεία παρά την καλή της εικόνα δεν θα τρέξει,και έτσι έγινε.Άν μας διαβάζει μήπως έχει κάτι φρέσκο?

Εδω οι απόψεις του κ.Βέργου και το μίσος που του βγαίνει για τα μικρά...

 

 

 

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
10 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

21/02 11:45  pol
"Πονεμοκουμπωμένοι" μάλλον είμαστε,φίλε faylos!Ο μικροεπενδυτής αισθάνεται "χιλιοαπατημένος!Αν σκεφτούμε τις μετοχές που φύγανε από το ταμπλό και τις συνοπτικές τους διαδικασίες ,δεν είναι να απορούμε για την έλλειψη σχολίων!
Ας το λάβει σοβαρά υπόψη η ΕΧΑΕ!
21/02 17:00  favlos
Σωστά pol...είναι και αγορασμένοι και αντιμετωπίζουν παθητικά το ΧΑ...Ειμαστε αγορά τάσεως και όχι θεμελιωδών...

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις