Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Το Αμερικάνικο Καλοκαίρι....του ΧΑ συνεχίζεται.
835 αναγνώστες
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013
11:23

 Όταν την άνοδο στο ΧΑ την ξεκινάει η ΔΕΗ και ακολουθούν τα ΟΠΑΠ_ΟΤΕ τότε σίγουρα υπάρχει η Goldman Sachs από πίσω αφού την ΔΕΗ επιστράτευσε και πέρσι τον Ιούνιο για να ανεβάσει το ΧΑ μαζί με τους άλλους δύο Ηρακλείς.

Πέρυσι αφορμή ήταν να κρατηθεί ζωντανή η Ελλάδα και να παραμείνει στην Δυτική μεριά,φέτος μέσω της επίσκεψης Σαμαρά στην Αμερική στις 8/8/2013 επιδιώκεται η έξοδος από την πρωτοφανή και μοναδική στα παγκόσμια χρονικά ύφεση δυτικής χώρας.

Ακροβατεί η όποια πολιτική μας μεταξύ Αμερικής και Γερμανίας γέρνοντας λόγω Σαμαρά περισσότερο προς την Γερμανία αλλά το χρηματοοικονομικό κλειδί της κρίσης το κατέχει και κρατάει η Αμερική.

Η ανώριμη νηπιακή και πάντα ετερόφωτη πολιτική μας ηγεσία πάντα πραγματοποιεί ταξίδια στους πόλους που την επηρεάζουν και της δίνουν κατεύθυνση,αυτό από το 1821 και μετά είναι κάτι σαν θεσμός,αφού η επίσκεψη πολιτικού στις ΗΠΑ εκλαμβάνεται από το πόπολο ως λήψη χρίσματος από τον υπέρτατο δον Κορλεόνε.

Το έδαφος έχει προετοιμαστεί,τόσο με την σύλληψη του εφοπλιστή Ρέστη αφού θεωρήθηκε ότι είναι εναντίον των αμερικάνικων συμφερόντων αλλά και με τις συνεχείς παρεμβάσεις του ΔΝΤ για πραγματικό κούρεμα του Ελληνικού χρέους (το προηγούμενο 'κούρεμα' μόνο αφελείς το εκλαμβάνουν ως τέτοιο αφού στην ουσία ήταν νέα δάνεια με επαχθέστερους όρους και άμεση κηδεμονία σε όλο το φάσμα της πολιτικής και οικονομικής ζωής,απροκάλυπτα αυτή τη φορά,χωρίς στην ουσία να κουρευτεί ούτε ένα ευρώ)

Η ένσταση στις ασκήσεις επί ανθρωπίνου Ελληνικού χάρτου που επιχειρεί ο εκάστοτε 
αυθέντης μας εστιάζονται σε ένα κυρίαρχο σημείο.

Πρόκειται για ασκήσεις πάνω σε ανθρώπους και δεν είναι υποθετικά σενάρια,με αποτέλεσμα να πλήττονται από τις λάθος και αφ'υψηλού επιλογές εκατομμύρια πραγματικοί Έλληνες που βυθίζονται όλο και περισσότερο στην ανέχεια και δυστυχία με επακόλουθο την σκέψη ότι 'τίποτα δεν έχω να χάσω' και την στροφή στα άκρα που μπορεί να είναι αποκρουστικά ή χωρίς προοπτική αλλά υπόσχονται λύση και ίσως παράλληλα ξυπνάνε αρχέγονες ελληνικές καταβολές στο μυαλό του κάθε Έλληνα που αντιμετωπίζοντας την πολυετή διάπραξη 
ύβρεως από την κρατική πολιτική ηγεσία έρχεται και φλερτάρει,μέσω του δρόμου προς τα άκρα, με την ούτως ή άλλως επερχόμενη Νέμεση

 

http://favlos.forumgreek.com/

 

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις