Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Σχετικά με την εξάσκηση των warrants / 6μηνο και την παράδοση των μετοχών
1587 αναγνώστες
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013
13:40

 Σχετικά με την εξάσκηση των warrants και την παράδοσή τους ανα εξάμηνο ετέθη διευκρινιστική ερώτηση στο ΧΑ :

ερώτηση :

Kάτοχος 1000 warrants χ 7,22 (ή 9) χ 0,44 + το αναλογούν επιτόκιο
μπορεί να εξασκήσει ολικώς στην καθορισμένη πρώτη ημερομηνία εξαμήνου και να λάβει τις μετοχές σε κοντινή ημερομηνία με αυτή της εξάσκησης ή θα περιμένει τρία χρόνια να λάβει μετοχές στον λογαριασμό του αφού σημειώνεται ότι το ΤΧΣ θα μπορεί να διαθέτει τις μετοχές που κατέχει μετά παρέλευση τριών χρόνων ?


απάντηση :

Ο κάτοχος των warrants, κατά την άσκηση των δικαιωμάτων του ανά εξάμηνο θα μπορεί να ασκήσει μέρος ή το σύνολο των δικαιωμάτων του προκειμένου να πάρει τις αναλογούσες μετοχές του.

Σημειώνεται ότι το σύνολο των μετοχών καθώς και των warrants θα είναι σε άυλη μορφή και θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Επομένως σύμφωνα και με το ερώτημα σας, ο κάτοχος warrants θα μπορεί εφόσον εξασκήσει το δικαίωμα του π.χ. την πρώτη ημερομηνία εξαμήνου και χωρίς την παρέλευση τριών χρόνων να δει τις μετοχές στη μερίδα του.

Σχόλια και διάλογος :

http://favlos.forumgreek.com/

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις