Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Λευκή απεργία
1337 αναγνώστες
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2008
22:18
  • Για τα Χρηματιστηριακά και την περιφέρεια στον φίλο coldplay να μην τα ξαναλέμε
  • Μαρτυρας τροχαίου μεταξύ μηχανής και αμαξιού στην Ελ.Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη στίς 5 το απόγευμα σήμερα,το 166 ήρθε στις 7.45 με καθυστέρηση 2 ωρών και 45 λεπτών.Οι αστυνομικοί μπροστά μου έκαναν πάνω απο 5 κλήσεις και όλο τούς έλεγαν ότι έρχεται.Εμείς οι συνήθεις περίεργοι πήραμε άλλα τόσα και παίρναμε την ίδια διαβεβαίωση.Το χτυπημένο παιδί εκεί,μέσα στο κρύο με μια κουβέρτα περίμενε υπομονετικά.Εξετάστηκε επι τόπου απο διερχόμενο ορθοπεδικό,ήρθε ο φίλος μου φαρμακοποιός απο απέναντι αλλά 166 τίποτα.Τελικά μεταφέραμε το παιδί σε διπλανό συνεργείο για smart και φωνάζοντας πιά στο 166,επιτέλους ήρθε μεταφέροντας τον άνθρωπο στο Νοσοκομείο.

Μοιάζει με λευκή απεργία.Αν είναι έτσι μιλάμε για έγκλημα. 

Αξιολογήστε το άρθρο 
29 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

16/02 00:21  Goldmine
Έχουν τόση φόρτιση οι λέξεις σας σαν σιδερένιες γροθιές στο στομάχι της αδιαφορίας μας!
Καλά κάνετε και το καταγγέλετε εδώ στο βήμα που διαθέτετε. Τριτοκοσμικά και χειρότερα! Τι να σχολιάσει κανείς;;;
16/02 00:50  Nastybishop
Άκουγα στο ραδιοφωνο ότι ογκολογική μονάδα παροπλίζεται λόγω έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού στα μηχανήματα κοβαλτίου. Ό χρόνος αναμονής για έναν καρκινοπαθή έχει φθάσει πλέον τους μήνες, κάτι φυσικά που μπορει να αποδειχθεί μοιραιο. Καταλαβαίνεις φίλε favlos, σε τι κατάσταση βρίσκεται το σύστημα δημόσειας υγείας στην ελλάδα. Και ενώ είναι γνωστά τα προβλήματα του (και αν θες την γνώμη μου, τα περισσότερα έχουν εύκολες λύσεις) κανείς δεν κάνει τίποτα. Ρωτω τι άλλο ρόλο, εκτός από ένα μέτριο διαχειριστικό, έχει παίξει η ηγεσία του υπουργείου δημόσιας υγείας τα τελευταία χρόνια;
16/02 07:08  talbot
Σύμπτωση τραγική φίλε Φαύλε,χθές το πρωί και ενα δικό μας παιδί με μοτό,στη Δάφνη χτυπήθηκε απο αυτοκίνητο.Σε 25 λεπτά πήγε το ασθενοφόρο,και σε 2 ώρες απο το συμβάν,έγινε η πρώτη ακτινογραφία!
16/02 10:17  favlos
talbot περαστικά του.Δεν το άφησα έτσι, πήρα τηλ και ρώτησα σχετικά με την απογευματινή καθυστέρηση.Δεν έχουν προσωπικό η επίσημη απάντηση.Άλλαζε η βάρδια και δεν ήταν γνώστες του θέματος...Υπάρχει μιά κάμψη σε όλα.Δες αυτό που λέει ο christos...ένα manager ρε παιδιά.gold μόνο καταγγελίες καταν΄τησαμε να κάνουμε.
Υ.Γ Εγώ για την κακιά στιγμή θα σας πω αν είστε εσείς που τηλεφωνείτε μην τους πιστεύετε.Συνέχεια κάθε 3 λεπτά.Να καταλάβουν ότι εκεί πρέπει να δώσουν σημασία.Στην απαράδεκτη ερώτηση ηλικίας που κάνουν για τον τραυματία...αν είναι μεγάλος κόψτε χρόνια...Ειναι τραγικό αλλά έχω την υποψία ότι βάζουν σε δεύτερη μοίρα τους μεγαλυτερους.
16/02 14:39  pol
Περαστικά στο παιδάκι του κόσμου,περαστικά στο δικό μας παιδί!
Μήπως προσέχουμε περισσότερο τις μηχανές μας από τον συνάνθρωπο;
16/02 16:28  evie
Σας έστειλα e-mail.
16/02 16:41  favlos
thnx evie...

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις