Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


10/1 & 30/1
1193 αναγνώστες
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2008
23:33

Με δεδομένο ότι η κάθετη κίνηση του Γ.Δ. ξεκίνησε στίς 10/1  σήμερα,μετα απο 20 ημερολογιακές ημέρες βλέπω ότι μόνο λίγες μετοχές έχουν καταφέρει,να έχουν μεγαλύτερη τιμή απο αυτή πού είχαν στίς 10/1.

ΑΒΚ τέρας σταθερότητας-ΑΤΕΡΜ-ΒΑΛΚ που καταφέρνει να έχει και καλό διάγραμμα-ΒΙΟΣΚ μετα την εμπλοκή της στην αφαλάτωση-ΜΕΤΚ-ΠΕΤΖΚ που  επιτέλους  βλέπει φώς-ΠΛΑΙΣ χωρίς όγκους-ΣΙΔΜΑ-ΣΩΛΚ-ΤΙΤΚ που είχε όμως φάει πολύ ξύλο και είχε βρεί καταφύγιο στο κανάλι ταλαιπωρίας 29,78-32,50 και ΥΓΕΙΑ.

Το θετικό είναι ότι αρκετές μετοχές απο τις υπόλοιπες είναι έτοιμες να αναμετρηθούν με την τιμή που είχαν στις 10/1 με δείκτη σαφώς υψηλότερο.Η συμπεριφορά τους θα δείξει αν θα μπουν μερικές απο αυτές σε ανοδικό κανάλι.

Η μείωση των επιτοκίων ήταν μια καλή ευκαιρία για αρκετά χαρτιά να πιάσουν την τιμή που είχαν στις 10/1.Η Αμερική είδε την μείωση σαν μιά ακόμα ευκαιρία ξεφορτώματος.Να δουμε τι θα κάνει η Ευρώπη και εμείς.

 

 

  

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
10 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

30/01 23:35  santana
Mυρίζει down-town...
30/01 23:39  papakal
Εμείς, γιατί να κάνουμε κάτι διαφορετικό;

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις