Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Δολλάριο
4125 αναγνώστες
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007
20:39

26/9/2007

1,43 το δολλάριο.Ενα ευρώ αντιστοιχεί σε 1 δολλάριο και 43 σέντς

Κερδοσκοπικά ήρθε η ώρα να το δούμε.Ξέρω καλά ότι μόνο θεωρητκά μπορούν οι περισσότεροι να βλέπουν τίς διακυμάνσεις τών νομισμάτων.Το πράγμα όμως έχει γίνει απλό.Υπάρχουν δεκάδες εργαλεία άν θες να τοποθετηθείς.Δολλαριακός λογαριασμός,ομολογιακά,προτάσεις πολύπλοκες για μεγαλύτερα πορτοφόλια.Ένα τηλεφώνημα στην Χρηματιστηριακή αρκεί.

Το 2002 το δολλάριο ήταν στα 0,84 και όλοι έλεγαν ότι εχει δρόμο μπροστά του.Κι όμως το ευρώ δυνάμωσε και έφτασε σε αυτά τα ύψη.Δεν θέλει βιασύνες,ρωτήστε σκεφτείτε και αποφασίστε.

 http://www.euro2day.gr/articles/139989/

Αξιολογήστε το άρθρο 
2 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

26/09 21:31  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ωραίος, το έχω επισημάνει κι εγώ, αλλά όπως πάντοτε εις τα νομίσματα, προσοχή εις μόχλευσιν και τεχνικά, διότι οι κυματισμοί δυνατόν να είναι εντονοι και καταστροφικοί.

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις