Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Ενα εύκολο 7%
1626 αναγνώστες
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2008
02:23

 

Διαβάζω στην Ισοτιμία της Κυριακής 13/1/08 τον δημοσιογράφο κ.Λεωτσάκο ότι η Hapoalim θα αγοράσει το 33% της Προτον στην τιμή των 10,80-11 ευρώ/τεμάχιο.Στην ίδια εφημερίδα στην στηλη Banker's λέει ο συντάκτης ότι η εξαγορά θα γίνει κοντα στα 10,40€.

Η μετοχή την Παρασκευή 11/1/2008 έκλεισε στα 9,76€ ενώ έκανε ενδοσυνεδριακά και 9,52€.   

Δηλαδή αν αγοράσω στην τιμή κλεισίματος ή χαμηλότερα και με δεδομένο ότι η Ισραηλινή Τράπεζα θα ζητήσει χαρτιά απο την αγορά κερδίζω το λιγότερο ένα 6,5% και πλέον.

Έχει ενδιαφέρον.

Υ.Γ Στόν κόσμο του επενδυτή,στήλη energy γράφει ότι εκτός της δημόσιας πρότασης Λάμψα την εβδομάδα που έρχεται θα έχουμε και δημόσια πρόταση που θα αφορά σε μικρότερη τράπεζα που αλλάζει χέρια.Λογικά πρέπει να έχει ένα premium.(άν εννοεί την Προτον)

Βέβαια τα παραπάνω είναι λογικές σκέψεις και όχι προτροπή για αγορά ή πώληση μετοχών.

 

 http://rapidshare.com/files/68618717/Zolotas_-_Ellinikes_lekseis_stin_Aggliki.rar

KWDIKOS:ALZAZIL

Σχετικές μετοχές:
ΠΡΟ
Αξιολογήστε το άρθρο 
11 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

13/01 02:59  ΕΛΚΑΤΟΧΙ
Ερωτηση-θα ακουμπουσες τα λιμανια στις τωρινες τιμεσ...εχω ακουσει κατι τρελλα νουμερα γι αυτα...
13/01 09:47  zaftheo
Θέλει λίγο προσοχή γιατί συχνά-πυκνά ακούμε ότι η Proton εξαγοράζεται και στο τέλος η συμφωνία ναυαγεί.

Πάντως και να μην γίνει η εξαγορά στα επίπεδα των 9,76 παρέχει σχετική ασφάλεια μιας και είναι από τις πλέον αμυντικές μετοχές.
13/01 12:24  favlos
Φίλε Ελκατ τα λιμάνια ήταν τέλεια όταν ηταν σε εξευτελιστικές τιμές όπως και τα νερά.Τωρα θέλει έμπνευση και να πιάσεις το timing.Βλέπω ψαχνεσαι.Ακολουθα το ένστικτο και μακριά απο σαπάκια.Ζαφ δεν τα βγάζουν πέρα οι μικροί με την ακρίβεια του χρήματος.Θα υποκύψουν.To timing να πιάσουμε.Ξέρεις καλύτερα απο μένα ότι η Βασιλεία ΙΙ απαιτεί όλο και μεγαλύτερη δέσμευση κεφαλαίου.Στους μικρούς ακόμα περισσότερο.(10% μικροι,8% μεγάλοι-δεικτη κεφαλαιακής επάρκειας)Τρίκ γίνονται αλλά όχι για πολύ.
13/01 14:30  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Για να δούμε. Εάν υπάρξει ανακωχή εντός της εβδομάδος θα μπορούσε να είναι λίαν καλή περίπτωσις. Η άλήθεια είναι βεβαίως ότι οι Ισραηλίται συνήθως δεν πληρώνουν απαιτητικάς αποτιμήσεις, αναμένουν. Ευχαριστούμε δια την ενημέρωσιν κ τα δέοντα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα
13/01 16:43  favlos
Ευχαριστώ Θράσσ.Έχουν κι ένα νόμο που απαγορεύει να αγοράσουν εταιρείες κάτω απο 50% εκτός Ισραήλ.Θέλει άδεια για 33%.www.capital.gr/news.asp?Details=421262
14/01 20:54  Thrassos Kalochairetas
Φαύλε, δευρο έξω. Το πρώτον να σας συγχαρω δια τα Ζολώτεια και δευτερον να σας ρωτήσω, αυτό που φάινονται αι συνδέσεις ωράιες, όπως στο κείμενο με τα άσματα, πως το κάνετε?
14/01 21:53  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
To ηύρα! Το ηύρα! Μοι το έδειξε ο geokalp. Το άλλο δεν κατόρθωσα να το ανεβάσω...

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις