Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΤΑ επιμέρους
1289 αναγνώστες
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2008
00:29

 

 

Δύσκολη μέρα.Το ‘όλον’το περιγράφει επιτυχώς ο zaftheo και ο verdadeiro. http://zaftheo.capitalblogs.gr/listArticles.asp

Στα υπόλοιπα εντυπωσιακή η πτώση του ΜΥΤΙΛ αλλά έχει τόσα κέρδη πού κάθε αφορμή για κατοχύρωση δεν αφήνεται να πάει χαμένη.Στα νερά μετά την άνοδο/βέλος έχουμε κάθετη πτώση και κατοχύρωση κερδών.Πιστεύω θα δοθεί δεύτερη ευκαιρία αν και ακόμα μέσα σε κέρδη είναι,και μάλιστα μεγάλα.

Όσα χαρτιά δεν έχουν ολοκληρώσει την κίνησή τους είναι μέσα στους διασωθέντες.

Ο ΤΕΓΟ δεύτερη μέρα μαζεύει το χαρτί στο τέλος της συνεδρίασης αναμένοντας τις εξελίξεις (7% διακύμανση).Η ΕΒΡΟΦ από το 1,66 στο 1,80€ στο κλείσιμο.Η ΑΛΣΙΝ εντυπωσιακή από τα 2,13 στα 2,49€.Η ΑΤΤ δεν ίδρωσε.Στην ΓΤΕ είχαμε άδειασμα των γρήγορων αλλά και κέρδη όσων μπήκαν κοντά στα 5+€ να μαζεύουν από  4-10%.Στην ΗΛΕΑΘ αποκατεστάθη η ταξις.ΑΣΠΤ & ΑΤΕ χωρίς πανικό.Ο ΤΗΛΕΤ αθόρυβα αναρριχάται.ΑΡΑΙΓ-ΕΥΠΡΟ-ΠΑΣΑΛ-ΤΕΝΕΡΓ απλά υποχωρούν με κάθε ευκαιρία.Το λόμπι της ΑΛΚΑΤ άφησε το χαρτί να υποχωρήσει με λίγες συναλλαγές.Εδώ είναι εύκολη η επαναφορά.Απορίες για ΙΝΤΚΑ και φλέρτ με το 2,79€ (28/9/2004).Τέλος η ΑΛΤΕΚ μάζεψε λίγο το χαρτί αλλά δείχνει να υποφέρει έχοντας ταβάνι τα 1,85€ (λίγο πιο κάτω απ τον 200άρι).

Πλήθος Stock options εισάγονται τις επόμενες ημέρες.Θα δικαιωθούν οι σημερινοί αγοραστές?

Αξιολογήστε το άρθρο 
18 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

11/01 00:45  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
"αποκατεστάθη η ταξις", αξια τα άστρα... ; ) Καληνύχτα.
11/01 00:46  favlos
Καληνύχτα :)...
11/01 09:51  favlos
Epsilon Net, Mediterra και Envitec μπαίνουν στην ΕΝΑ με ιδιωτική τοποθέτηση και όχι Δημόσια Εγγραφή.Οι ανάδοχοι Κυπρου,Thorton,Κύκλος βαζουν δικους τους επενδυτές που πρέπει να ειναι 50 το ελάχιστο για να καλύψουν το 10% της συνολικής έκδοσης.Δεν αρχίζουμε καλά.
11/01 10:28  verdadeiro
Βολές άνευ προειδοποιήσεως: KOPA
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line 10/1/2008 8:17:50 πμ
5)ΚΟΡΑ:Οι μέτοχοι της εταιρείας που έχουν μείνει με μετοχές στα χέρια δεν μπορούν να ευελπιστούν ότι κάποτε θα αποζημιωθούν πλήρως.Μπορεί να μεν η νέοι ιδιοκτήτες να σχεδιάζουν να εισάγουν τις μετοχές της εταιρεία μετά την αναδιοργάνωση στο χρηματιστήριο, αλλά λογικά θα πρέπει να συμβεί μετά από Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου.Συνήθως οι αυξήσεις αυτές γίνονται με παραιτήσεις των παλιών μετόχων για να σωθεί η εταιρεία οπότε τα ποσοστά συρρικνώνονται δραματικά.Και βεβαια και εδω θα γινει αυτο που υποψιαζομουνα..

Αυξηση μετοχικου, αλλα seafarm ionian[μπορει και μαιμου]
με μειωση αρχικη και αυξηση μετα
[το γνωστο λογιστικο κολπο]
και μετα η εισαγωγη..

Οι ...παλιοι αν θα εχουν το 5% της εισηγμενης ,να θεωρηθουν και τυχεροι..

Αχ, ως ποτε θα κανουν οτι γουσταρουν;;
11/01 10:37  favlos
Σωστά.Γι αυτό είχα πεί να βρεθεί φόρμουλα/ευαισθησία της ΜΙΓ.Εδω θέλει δυνατο ΣΕΔ να πιστέψει η ΜΙΓ ότι πρέπει να δωσει λίγα ευρώ στους μικρούς για να διασώσει την φήμη της.(Απο επιστολές,αγωγές,φασαρία στον τυπο κλπ)
11/01 15:49  verdadeiro
Ελπιζω αγαπητε faylos να ερθεις στην πιττα μεθαυριο του ΣΕΔ

Θαναι και ο νομικος του συμβουλος να το προχωρησουμε το πραγμα..

Δεν ειχα ποτε Κορασιδη,αλλα οι αδικιες δεν μου αρεσουν

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις