Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΔΙΑΣ & ΓΣ
1567 αναγνώστες
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011
12:27

 

 

27 Ιανουαρίου 2011 (ώρα 12.00. ξενοδοχείο Athens Plaza)

Όλοι οι μέτοχοι της ΔΙΑΣ στην Γ.Σ. με σκοπό την καταψήφιση της σχεδιαζόμενης απορρόφησης της ΔΙΑΣ από την ΕΥΡΩΒ με όρους δυσμενείς για τούς μετόχους.

Όσοι δεν μπορούν εξουσιοδότηση στον ΣΕΔ.

Λεπτομέρειες εδώ:
http://www.sed.gr/cgi-bin/ikonboard/iko ... f=11;t=327

Σχετικές μετοχές:
ΔΙΑΣ
Αξιολογήστε το άρθρο 
9 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

26/01 13:12  shareholder-cs
Περισσότερη ενημέρωση εδω
http://www.sed.gr/cgi-bin/ikonboard/ikonboard.cgi?act=ST;f=10;t=612

Δεν χρειάζεται πλέον δέσμευση των μετοχών.
Αν δεν παραστείτε οι ιδιοι, εκτυπωστε και συμπλήρωστε το υπόδειγμα εκπροσώπησης
http://www.diasfund.gr/userfiles/file/arxeia/diafores_anakoinwseis/etos_2010/165342_model_dior_epan_27012011.pdf

Ζητείστε πχ απ τον Νικο, εμένα ή όποιον άλλο θέλετε, τα στοιχεία του.
Στο κουτί με τις οδηγίες θα μαρκάρετε το τριτο κουτί "κατά τη διακριτική ευχέρεια του εκπροσώπου" γιατί δεν θα αρκεστούμε να καταψηφίσουμε, αλλά αν δεν αποτρέψουμε τη διάλυση της επενδυτικής, θα επιδιώξουμε τουλάχιστον μια σχεση ανταλλαγής βάσει της εσωτερικής αξίας της ΔΙΑΣ που είναι με προσφατα στοιχεία στο 1,09 €

Πρέπει επίσης να πάρετε απο ΚΕΠ το γνήσιο της υπογραφής σας. Αφου εχετε πάρει γνήσιο υπογραφής, θα τα στείλετε με φαξ στην ΔΙΑΣ (δες το νουμερο τους κάτω στη 2η σελίδα της εξουσιοδότησης).
Τα πρωτότυπα στείλτε τα με courier είτε στην εταιρεία, είτε στον αντιπρόσωπό σας(να τους τα προσκομίσει) ωστε να τα έχουν λάβει πριν τη συνέλευση.
Κινηθείτε ΓΡΗΓΟΡΑ
26/01 13:38  favlos
Thnx χρήστο...

6978666400 nikos
27/01 13:59  favlos
Τώρα τελείωσε η ΓΣ της ΔΙΑΣ ...τι να πούμε όταν 10 άτομα είναι στην αίθουσα ενώ η ΕΥΡΩΒ στην ουσία ληστεύει την περιουσία μετόχων και κανένας δεν ασχολείται.
Εδώ αν σου φάει κανένας ταβερνιάρης κανένα 10ρικο τον πλακώνεις στο ξύλο...αλλά άμα στα φάει η ΕΥΡΩΒ ..όλα καλά...
Ευτυχώς δεν είμαι μέτοχος..είχα πάει με εξουσιοδότηση...και μπράβο στον ΣΕΔ που ήταν εκεί...
27/01 14:54  shareholder-cs
Να πούμε οτι το θέμα δεν έκλεισε, πάει για τη δεύτερη επαναλληπτική συνέλευση στις 8 Φεβρουαρίου.
Και μπορεί οι παρισταμενοι μέτοχοι να ήταν 15-20 άτομα, αλλά ο ΣΕΔ είχε μαζέψει εξουσιοδοτήσεις, και οι αντιτιθέμενοι ξεπερνάνε το 10% του μετοχικού κεφαλαίου.
Θα εντείνουμε τη προσπάθεια...
27/01 21:28  favlos
Σωστά τα επισημαίνεις Χρήστο και βέβαια υπάρχει ακόμα χρόνος για παρουσία ή εξουσιοδοτήσεις.

Είναι εφικτό να ακυρωθεί η συγχώνευση ή να υπάρξει βελτιωμένη προσφορά.

Κλειδί η παρουσία των μετόχων ή οι εξουσιοδοτήσεις.
28/01 11:00  favlos
Μου υπενθύμισε ο φίλος muradeen ότι η εξουσιοδότηση σε κάποιον τρίτο ΔΕΝ δεσμεύει τις μετοχές όπως ίσχυε παλιότερα.
31/01 12:45  shareholder-cs
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ-(ΣΕΔ)
Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
website: www.sed.gr e-mail: info@sed.gr
Τηλ.:210-4911427 6977-649431

ΑΘΗΝΑ 31-1-2011
Αρ.Πρωτ.:237

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θέμα: Απορρόφηση της ΔΙΑΣ επενδυτική ΑΕΕΧ από την τράπεζα Eurobank EFG

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ) καλεί εκ νέου τους μετόχους της ΔΙΑΣ Επενδυτική Α.Ε.Ε.Χ., να παραστούν μαζικά στη Β! επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση της 8ης Φεβρουαρίου 2011 (ώρα 12.00. ξενοδοχείο Athens Plaza) και να καταψηφίσουν την απορρόφηση της ΔΙΑΣ Επενδυτική Α.Ε.Ε.Χ. από την Eurobank EFG με τους προτεινόμενους όρους. Όσοι αδυνατούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα και το e-mail του ΣΕΔ, για να δώσουν εξουσιοδότηση σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα παραστούν στη Γενική Συνέλευση στα πλαίσια του Μετοχικού Ακτιβισμού.

Η σχέση ανταλλαγής η οποία προτείνεται (6,2 μετοχές της ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ προς μία της Eurobank EFG) είναι κατάφωρα άδικη και επιβαρυντική για τους μετόχους μειοψηφίας της ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ και η αξία της μετοχής της Eurobank EFG είναι σαφώς μικρότερη από την αξία της ρευστοποίησης των περιουσιακών στοιχείων που αναλογούν στις 6,2 μετοχές της ΔΙΑΣ Α.Ε.Ε.Χ. Την υπεραξία που προκύπτει από αυτή τη σχέση ανταλλαγής σκοπεύει να καρπωθεί η Eurobank EFG, η οποία κατέχει ποσοστό μικρότερο από 27% των μετοχών της ΔΙΑΣ Α.Ε.Ε.Χ.

Δυστυχώς η ανταπόκριση των μετόχων μειοψηφίας στην Α! Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 27ης Ιανουαρίου 2011 δεν ήταν επαρκής για να ανατρέψει το σχεδιασμό της Eurobank EFG.

Οι μέτοχοι που εκπροσωπήθηκαν ήταν το 40,74% του μετοχικού κεφαλαίου και σημειώνουμε ότι είναι δύσκολο η Eurobank EFG να εξασφαλίσει στήριξη που να υπερβαίνει το 30% του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΙΑΣ Α.Ε.Ε.Χ.

Καλούμε τα μέλη του ΣΜΕΧΑ και του ΣΕΔΥΚΑ να ενημερώσουν τους πελάτες τους για την ύπαρξη της Β! επαναληπτικής έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και την δυνατότητα εκπροσώπησης τους από τον Σ.Ε.Δ
31/01 12:45  shareholder-cs
Καλούμε τα μέλη του ΣΜΕΧΑ και του ΣΕΔΥΚΑ να ενημερώσουν τους πελάτες τους για την ύπαρξη της Β! επαναληπτικής έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και την δυνατότητα εκπροσώπησης τους από τον Σ.Ε.Δ.
Καλούμε επίσης τον οικονομικό τύπο να δώσει στο θέμα την αρμόζουσα διάσταση.

Πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των μετόχων μειοψηφίας, αν ενημερωθεί σωστά, είναι σε θέση να εκτιμήσει τα συμφέροντα της και να πράξει ανάλογα.

Πρέπει όλοι να λάβουν υπ όψιν τους ότι παρά το γεγονός ότι τα μεγέθη της ΔΙΑΣ Α.Ε.Ε.Χ. είναι απολύτως μετρήσιμα και λιγότερο υποκειμενικά από σχεδόν οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, κινδυνεύει να γίνει αποδεκτή η προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής, εξ αιτίας της αποχής των μετόχων μειοψηφίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Μπάμπης Εγγλέζος Γιάννης Σαρρής
31/01 14:20  shareholder-cs
Η σχέση ανταλλαγής η οποία προτείνεται (6,2 μετοχές της ΔΙΑΣ προς μία της Eurobank) είναι κατάφωρα άδικη και επιβαρυντική για τους μετόχους μειοψηφίας της ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ καθόσον η μεν μέση τιμή της προσφερόμενης μετοχής της ΕΥΡΩΒ το τελευταίο μήνα είναι ΚΜΟ(30)= 3,96 ευρώ, οι δε απορροφόμενες 6,2 μετοχές ΔΙΑΣ ανάγονται σε 6,2*1,09 = 6,76 ευρώ, αξία υπέρτερη κατά 70% (δεδομένης της επίσημης εσωτερική αξία της μετοχής της ΔΙΑΣ που είναι τουλάχιστον 1,09 ευρώ )
31/01 14:30  favlos
Το θέμα είναι να έχεις το μετοχολόγιο και να αφυπνίσεις τους μετόχους.

Είχα τώρα ένα τηλ από μέτοχο που διάβασε και αφού ζήτησε 1000 φορές συγγνώμη..μου είπε ότι δεν έχει αξία η συμμετοχή του αφού έχει λίγες μετοχές κλπ...
Λοιπόν δεν έχει διαφορά.Και 100 κομμάτια να έχετε ελάτε στη ΓΣ ή εξουσιοδοτήστε μέλη του ΣΕΔ...
ρίξτε εδώ μια ματιά
http://www.capital.gr/xa/insiders.asp?s=%C4%C9%C1%D3
το free float αγγίζει το 70%..δε λέω ότι δεν υπάρχουν χαρτοφυλάκια μεγάλα που θα υποστηρίξουν την απόφαση της ΕΥΡΩΒ,για ευνόητους λόγους,αλλά η πλειοψηφία των μετοχών είναι έξω...
αν όχι ακύρωση,καλύτερο τίμημα.
09/02 10:31  shareholder-cs
Μια περιληπτική αναφορά όσων έγιναν στη χθεσινή ΓΔ της ΔΙΑΣ εδώ


http://www.sed.gr/cgi-bin/ikonboard/ikonboard.cgi?act=ST;f=10;t=612;st=0;&#entry11

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις