Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Ανασκόπηση Ιστολογίων (με αφορμή το τέλος του 2007)
1472 αναγνώστες
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2007
02:44
Κλείνει ο χρόνος και όπως λέει και ο Ζαχαρός (ιστολόγιο Καραμπόλες) είθισται να γίνεται ένας απολογισμός.Εγώ θα κάνω ένα σύντομο απολογισμό των ιστολογίων.

 

Αρχίζω από το δικό μου σημειώνοντας ότι κινήθηκα καθαρά σε Χρηματιστηριακά θέματα με λίγες εξαιρέσεις που αφορούσαν Εθνικά αλλά και κοινωνικά θέματα.Μεγαλύτερη επιτυχία ήταν το «ΜΟΗ-ΔΟΛ-ΤΕΓΟ-ΛΑΝΕΤ-ΕΥΔΑΠ-ΤΣΟΥΚ» & το «ΓΕΒΚΑ».

 Συνεχίζω με το κεντρικό ιστολόγιο που είναι η φωνή του Capital του Μαυρίδη (θανάσης Μαυρίδης) λέγοντας ότι κράτησε ένα υψηλό επίπεδο αναφερόμενος σε Χρηματιστηριακά, κοινωνικά αλλά και σε θέματα της επικαιρότητας προσπαθώντας να κρατήσει ισορροπίες χωρίς ακρότητες τραβώντας το ενδιαφέρον και τα σχόλια των αναγνωστών ακόμα και αυτων που δεν είναι τακτικοί.Η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν ‘Οι χλιδάνεργοι’.

 

Συνεχίζω με τον φίλο μου τον Θρασσάκο (Φρόνημα Πειρατικόν!) λέγοντας ότι η ανάγνωση του ιστολογίου του έχει διττό ενδιαφέρον.Απο την μια η φόρμα-γλώσσα και από την άλλη περιεχόμενο και ανάπτυξη ιδεών.Είναι καθαρτήριο η ανάγνωση ακόμα και σχολιασμών του ανθρώπου που απλόχερα χαρίζει τις γνώσεις του.Εχει βέβαια όπως κάθε τι ενδιαφέρον σ’αυτή τη ζωή φανατικούς εχθρούς και  φανατικούς φίλους.Top το άρθρο «Άλλο Ταύρος κι άλλο Βόιδι».

Ο φίλος Zaftheo (Επί χρήμασι κρεμάμενοι) ήταν ίσως η πιο έγκυρη πηγή για την πορεία νομισμάτων και δεικτών,έχοντας φανατικούς φίλους καταφέρνοντας να διακρίνει πολύ καλύτερα από πολλούς το όλον.
Τώρα τελευταία έχει αραιώσει την αρθογραφία του.Καλύτερο άρθρο:
Carrytrade: H πυραμίδα της παγκόσμιας ρευστότητας (Η επαλήθευση).

 

Συνεχίζω με τον εξαιρετικό Goldmine (Ναός και Καπιτώλιο,λαός και Κολωνάκι) που είναι η ανάπαυλα από την τρέλα των αριθμών.Η συμβολή του σε ιστορικά θέματα και φωτογραφίες ανεκτίμητη.Ο Λεβιάθαν έγραψε ιστορία ακόμα και σε εβδομαδιαία έντυπα.

Συνεχίζω με τον GARV (EasyRider) που έχει καταφέρει με τις φωτογραφίες του και τα σχόλια του να βλέπει με την δική του ματιά τα πράγματα και την ΛΑΝΕΤ.Σίγουρα έχει περισσότερα να πεί αλλά προτιμά την λακωνικότητα των foto.
Top-ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ....ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΑΛΑ GARV .

 

O studio111 με εύστοχες επιλογές από το διαδίκτυο καταφέρνει να κρατάει το ενδιαφέρον για το ιστολόγιό του.Περιμένουμε που και που και τις δικές του απόψεις.

Ο Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1) είναι πολύ εργατικός.

Συνεχίζω με τον πολυσχιδή Προμηθέα και τη Νυχτερίδα του.Το ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ τοποθετεί το ιστολόγιο εκεί που του αξίζει.Ομολογώ δεν είχα κάτσει να ασχοληθώ βλέποντας μόνο τα τραγούδια μέχρι την πρόσφατη δημοσίευση του πλαισίου.Περιμένουμε πολλά.

Συνεχίζω με το radioNowhere δηλώνοντας θαυμαστής του ανθρώπου που καταφέρνει και κάνει κάποιες ‘περίεργες’στιγμές του μικρά έργα τέχνης.«Η μέρα της βαλίτσας» ήταν δύναμη…..

Ο φίλος Τυφώνας (Στη δίνη του Τυφώνα) ξέρει να λέει τα πράγματα στα ίσια.Καλύτερό του Ένα Καταπληκτικό ΠΑΙΧΝΙΔΙ ... (ΧΑ) αλλά και οι Σελίδες Γνώσης για τα μεταλλαγμένα κλπ…Έχει πολλά να δώσει.

Oepidoxos (ρόδα έιναι και γυρίζει) με όπλο τα εξαιρετικά Ελληνικά του αλλά και με μια πίκρα για την κατάσταση που επικρατεί,είναι σίγουρα ελπίδα για το μέλλον.
‘Η γενιά των 1000 ευρώ’ εξαιρετικό…
Ο φίλος ALAPISCLUB έχει διαλέξει την παρακολούθηση της κίνησης της ΑΛΑΠΙΣ μέσα από ένα πολύ όμορφο ιστολόγιο γεμάτο χρώματα.Σίγουρα ενδιαφέρει αρκετούς και είναι ευκαιρία οι κατέχοντες να έχουν εκεί ανταλλαγή απόψεων για το χαρτί που τους ενδιαφέρει.
Ο φίλος dimknaf που δεν δίστασε να βάλει μετοχές (μικρές) στο ιστολόγιό του με το όνομά τους κάτι που από μόνο του είναι σεβαστό.¨Όπως και ο Τυφώνας πιο πάνω.Ευχομαι να μας βγούν.Καλυτερο το ‘Είμαι με τον Βγενόπουλο’
Να αναφέρω τον φίλο TRADE που προσφέρει στα παράγωγα που μάλλον είναι λίγο ριγμένα στα ιστολόγια όπως και ο φίλος Παράγωγα.Ο ‘αέρας του trader’ που διαβάζοντάς τον σχηματίζεις μια καλή εικόνα για παράγωγα και δείκτες όπως και τον φίλο ‘daytrade στα παράγωγα’.Απέχω από την αγορά παραγώγων αρκετό καιρό και δηλώνω φανατικός αναγνώστης.
Να πώ για τον φίλο gems που είναι καινούργιος στην περιοχή αλλά παλιός στο δίκτυο.Περιμένουμε πολύ περισσότερα.
Μη ξεχάσω τον φίλο Ecosphere and robotization που είναι το επέκεινα στην κοινότητα,τον 20χρονο fititis,τον Δόκτωρα Βασίλειο (περιμένουμε άρθρο),τον φίλο Μαρίνη με την εξαιρετική παρουσία και στο φόρουμ και τελευταίους τους Σαρισα με το άρθρο ‘δεν θέλουμε τους καλύτερους,θέλουμε τους αποτελεσματικότερους’και την αναδημοσίευση από το φόρουμ του θέματος του ‘φασισμού του κλειστού σχολείου’ έκανε αίσθηση και τελευταίο τον Ηρακλή με την οξυδερκή και ειλικρινή πολιτική ματιά των πραγμάτων αλλά και με το ‘Σ’ευχαριστώ πατέρα’ που είναι μια από τις κορυφαίες στιγμές όλων των ιστολογίων που φιλοξενούνται στον Capital.
Και βεβαια περιμένουμε περισσότερα από τους καινουργιους (Τα [οικο]νομικά μας,Xrysa1960gr) και βέβαια όσους ξέχασα ή κάπου έκανα λάθος.(όπως τον φίλο vass που μας δίνει πληροφορίες για ΜΙΓ-ΟΤΕ)

Χρόνια πολλά με υγεία....

Να και η σχετική ψηφοφορία απο (ποιόν άλλο?) τον discount στο forum:

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=159485

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
31 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

27/12 03:14  mc
Χρήσιμη η ανασκόπηση σας, θα βοηθήσει και τους νεότερους αναγνώστες στο φιλτράρισμα των κειμένων!
27/12 08:06  pipini
Καλημέρα Χρόνια Πολλά
σου "ξέφυγε" το block με τις περισσότερες εμφανίσεις ή κάνω λάθος??
27/12 09:12  talbot
Χρόνια πολλά αγαπητέ φίλε!
Kαι επι το Ελληνικώτερον
Κeep up the good work!
27/12 09:25  Goldmine
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!

"Έστι favlou οφθαλμός, ος τα πανθ΄ορά"
Και αγγλιστί:-)Υπάρχει το μάτι του favlos που τα βλέπει όλα...

Εντυπωσιάστηκα με την υπομονή και την υπευθυνότητά σου να παρακολουθείς τόσα ιστολόγια και το σπουδαιότερο: να έχεις τεκμηριωμένη άποψη για όλα, με το ρίσκο ίσως να γίνεις και δυσάρεστος. Αυτό είναι ίδιον της σφαιρικής προσέγγισης ενός συγγραφέα, συν το ότι απαιτεί χρόνο, συγκέντρωση και ξεκάθαρο μυαλό.

Σ΄ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να παρακολουθείς και να αξιολογείς θετικά και τις δικές μου αναρτήσεις.

Σου εύχομαι την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ιδιαίτερων ικανοτήτων σου, ώστε να σου προσφέρουν πολλές ακόμα επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα!
27/12 09:44  PREMIUM
Καλημέρα...

Το παρόν τροφή για...ψηφοφορία στις Συζητήσεις...

Ας αποφασίσει ο...λαός :-)
27/12 16:14  favlos
φίλε mc σας ξέχασα και ειστε απο τους λίγους που καταλαβαινετε απο Τ.Α.talbot ευχαριστώ.goldmine ωραία τα αγγλικά σας.
discount καλή ιδέα αλλα΄θα γίνει μάχη.pipini τον studio111 τον σχολίασα.Πέρα απο πλάκες θέλω να ασχολούμαι με αυτο που μου αρέσει χωρίς βρισιές κ.α.Ελπιζω ο νέος χρόνος να μας οδηγησει όλους σε νεες πρακτικές.
27/12 18:53  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Φίλε φαύλε σας ευχαριστώ ειλικρινώς και δια τους καλούς σας λόγους και δια την υπομονή που έχετε να διαβάζετε και να σχολιάζετε τα πάντα.

Το καλόν με το να μην υπαρχεις, όπως εγώ είναι, ότι έχεις την επιλογήν της απαθείας, ιδια προς το κακό. Τώρα ως προς τας εχθρότητας, εγώ δεν αισθάνομαι ιδιαιτέρως ότι έχω εχθρούς. Αλλωστε ούτε έχω δει κανέναν (πλην των φώτο σας) ούτε με έχει ειδεί.

Να συμπληρώσω μόνον ότι ως ανίδεος περί τα του ΧΑΑ, έχω κι εγώ ξεχωρίσει 5 ή 6 γνώμας που σέβομαι και έχω καταγράψει ως κερδοφόρους. Δε χρειάζεται να σας πω οτι είσθε μεταξύ αυτών.

Η αλήθεια είναι ότι εμένα το πρώτον μου μέλημα είναι να κουβαλήσω και να διασπείρω όσον μπορώ περισσότερα διαχρονικά ελληνικά. Τα υπόλοιπα, βρισκονται.

Χρονια σας πολλά και καλά!
27/12 19:37  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
"Ομολογώ δεν είχα κάτσει να ασχοληθώ βλέποντας μόνο τα τραγούδια μέχρι την πρόσφατη δημοσίευση του πλαισίου."
Ο υπεύθυνος marketing απελύθη, χρονιάρες μέρες... Η λογική του ήταν να προσελκύσει ΚΑΙ τους φαύλους. Αντ'αυτού κατώρθωσε να απωθήσει το μόνο παρεπιδημούντα favlo !...
Χρόνια πολλά !
27/12 20:12  favlos
ΧΑΧΑΧΑ Γιά σας Τριαντάφυλλε με τα ωραία σας.Απολαυστικό το σχόλιο.

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις