Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΜΙΓ-Ευκαιρίες για κέρδος-
19556 αναγνώστες
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2007
16:06
ΜΙΓ
Η κίνηση της ΜΙΓ δεν μπορεί ν’αφήσει κανένα αδιάφορο.Το ερώτημα πάντα είναι πώς θα βγάλουμε χρήματα.

Καθαρά κερδοσκοπικές κινήσεις στην ΜΙΓ είναι δύσκολες λογω του όγκου των χαρτιών και λογω της πιθανής διάθεσης μετοχών με discount στην πρόσφατη ΑΜΚ.(άποψή μου).

Η πιο εύκολη κίνηση μοιάζει η διαδρομή 6,70 – 7,06 και λίγο παραπάνω.Απευθύνεται βέβαια σε κερδοσκόπους και γρήγορα πιστόλια.

Οι υπολοιποι είναι πιο έξυπνο να τρέξουν στις εταιρείες που είναι στο στόχαστρο της ΜΙΓ.Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια από την φημολογία.Το μόνο σίγουρο είναι να διαβάζεις τις επισημες ανακοινώσεις.Μια από αυτές είναι το ποσοστο που κατέχει στον ΟΤΕ.Αν περάσει στα χέρια της ΜΙΓ ο οργανισμός τότε είναι πιθανό να δουμε σοβαρές υπεραξίες όχι γιατι η ΜΙΓ θα του προσδώσει την σοβαρότητα και την αξιοπιστία που έχει ανάγκη αλλα γιατι ο Βγενοπουλος τις εταιρείες που παιρνει τις φροντίζει Χρηματιστηριακά.(γιατί τον ενδιαφέρει αυτό θα το δούμε στην πορεία).

Όταν έγραψα το θέμα ο ΟΤΕ είχε 24,70€ τώρα 12/10/07 έφτασε τα 26,98€.Αυτό περί συγκεκριμένων προβλέψεων και όχι θανέβει ο ΓΔ κλπ όμορφα.

5/10/2007

Σε αγορά 5.000 μετοχών της Marfin Investment Group, συνολικής αξίας 33.662,48 ευρώ, προχώρησε στις 4/10/07 ο o κ. Γεώργιος Ευστρατιάδης, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και γενικός διευθυντής της εταιρείας.

Μέρα που είναι 23/9/2007 δείτε εδώ http://www.inarcadia.gr/arcadia/arcistoria5.htm

Σχετικές μετοχές:
ΜΙΓ
Αξιολογήστε το άρθρο 
12 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

24/09 12:27  eustahios


Ο στόχος της ΜΙΓ και του Βγενόπουλου είναι η εξαγορά τράπεζας με δίκτυο στα βαλκάνια. Γιατί άραγε μοίρασε 14νέες μετοχές για κάθε μια παλιά ;
Και όσο για αυτούς που δεν έχουν άντερα να κάτσουν στην Marfin μόλις θα ακούσουν το μέρισμα θα "πέσουν" κάτω !24/09 13:55  favlos
Αν ακουστεί για Τράπεζα ο πρώτος αγοραστης θα ειμαι εγώ.Τον στόχο δηλαδή και όχι την ΜΙΓ.Υπάρχει αξιόπιστη πληροφορία για ύψος μερίσματος?Πάντως και την κινηση 6,70-7,10+ να συνεχίσει με βολεύει.

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις