Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Ευελιξία
1167 αναγνώστες
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2007
21:38

 

Καλή η ΑΛΣΙΝ καλός και ο ΜΟΥΖΚ αλλά το θέμα είναι να μην είμαστε παντρεμένοι με χαρτιά.Αυτό που λέγαμε παλιά ‘αγόρασε και ξέχνατα’ δεν είναι γι’αυτή την περίοδο.Πήραμε ΜΟΗ στη στήριξη των 14,70€ έκανε την αναμενόμενη τεχνική αντίδραση.Πάμε γι’άλλα.Μπήκαμε στις ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΠΣ.Μέρος των κερδών τα παίρνουμε και πάμε παρακάτω.

Στο καζίνο όταν βάλεις 150 ευρώ και τα κάνεις 300 τι περιμένεις?Διπλασίασες το κεφάλαιο.Τα παίρνεις και φεύγεις. Αν μείνεις η διάρκεια θα σε φάει.Έτσι κι εδώ.Κερδισμένες ή χαμένες θέσεις που με επιμονή κρατάνε οι παίκτες, κάποια μέρα κρεμάνε και γλυκά-γλυκά μπαίνουν στη μεγάλη χασούρα χωρίς να το καταλάβει κανείς.Ειναι η πιο περίεργη κατάσταση όταν χάνεις.Ειναι γλυκά και ήρεμα μέχρι μια μέρα να δείς ένα -60% και να γίνεις μοιρολάτρης.

Γι αυτό λέω καλές οι συζητήσεις αλλά τολμήστε.Βλέπετε ένα χαρτάκι και κάνει κίνηση?Μπείτε να πάρετε την επόμενη άνοδο.Τολμείστε.Αποχωριστείτε το χαρτί που όλο πέφτει.Σπάστε τον τσαμπουκά.Κρατήστε βέβαια κάτι για τη μεγάλη ιδέα αλλά το υπόλοιπο κεφάλαιο κινείστε το.Πριν ανέβουν τα χαρτιά ήταν λογική η αναμονή.Κι εγώ περίμενα πολύ καιρό.Τωρα όμως θέλει ταχύτητα και αποφασιστικότητα.

 

Αν μείνεις η διάρκεια θα σε φάει

Αξιολογήστε το άρθρο 
23 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

19/12 22:34  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Φαυλος, φαύλος, αλλά καλλίτερα που θα βρώ να τα λένε? ; )

Ευγε φίλε μου και εις το επίπεδον της μικρο-τάσεως και εις το επίπεδο της μεγα-τάσεως κουρσάρος κανονικός. Καλους αερηδες ευχομαι γνωρίζετε, buenos aires!
19/12 22:43  favlos
Θρασσ βλέπω Πανιώνιο με φίλους και τους λέω ελάτε να δειτε ένα σχόλιο...χαχα τα καλύτερα εισέπραξες...
19/12 22:44  evie
Η αλεπού λένε, αν πιαστεί σε κάποιο δόκανο, προτιμά να κόψει με τα δόντια της το ίδιο της το πόδι, παρά να παραμείνει στην παγίδα.
Η φύση ξέρει! Εμείς;
19/12 22:50  favlos
stop loss η αλεπού έ?
Φοβερό φίλε evie.Δεν το είχα σκεφτεί.Ωραίο θέμα για ανάπτυξη.
19/12 22:53  evie
φίλη, αγαπητέ Νίκο. Πράγματι stop loss και μάλιστα πολύ "αιματηρό".
19/12 22:57  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Λίαν καλόν το της αλεπούς! Ευγε, evie, θηλυκός νους.

Τα καλλίτερα φιλε μου και με τη νίκη.

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις