Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Συμφωνίες
1427 αναγνώστες
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2007
21:54

Παλιά δίναμε τα χέρια και σκοτωνόμαστε να γίνουν όλα όπως συμφωνήσαμε.Τώρα τα πράγματα άλλαξαν.Καμμία προφορική δέσμευση,κανένας ηθικός φραγμός και καμμία δυνητική αμοιβή υπηρεσιών δεν τηρείται.Όλα,ακόμα και το καλημέρα,πρέπει να δεσμεύονται με χαρτιά,υπογραφές και να τηρούνται με ευλάβεια χωρίς υποχωρήσεις γιατί η 'αλήθεια' του άλλου θα σε νικήσει αν είναι γραμμένη ενώ εσύ βασίζεσαι σε καλή πίστη και ήθος.

Η φράση 'θα δούμε' είναι απαρχή δεινών που τελικά οδηγούν στα δικαστήρια.

Η επιμονή στην περιγραφή όλων των κινήσεων που κάνουμε όσο αφορά σε καταστατικά,συμφωνίες,αμοιβές ενώ μοιάζει δυσκοίλια και σε χαρακτηρίζει άμεσα σαν το κακό της υπόθεσης αποτελεί τον μοναδικό τρόπο να πάει μπροστά μια επιχείρηση ή συμφωνία.

Το καλό αρχικά,κατα κανόνα,κλίμα γίνεται αέρας στην πρώτη εμφάνιση πληρωμών,ευθυνών ή μοιρασιάς κερδών,ενίοτε και στο μοίρασμα θέσεων.

Δηλαδή τώρα πια με δύο λόγια η επιμονή στην τήρηση γραπτών κανόνων είναι αυτό που έχει αντικαταστήσει το παλιό σφίξιμο των χεριών και το μοναδικό που εγγυάται την συνέχεια του όποιου εγχειρήματος έχουμε αναλάβει.

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
19 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

27/11 22:17  Goldmine
Πόσο δίκιο έχετε! Διάβαζα κάπου -και αληθεύει αυτό- πως τον περασμένο αιώνα ακόμα και στο Χ.Α.Α. οι εκκαθαρίσεις των αγοραπωλησιών μετοχών στηρίζονταν, κατά το μάλλον, στους άγραφους νόμους της εμπιστοσύνης στα πρόσωπα των χρηματιστών. Πόσο αλλάζουν οι καιροί!
27/11 22:19  favlos
Τόγραψα για να το διαβάζω κι εγώ!
28/11 08:10  Αli Baba
Μπράβο φαύλε!Η μόνη αντίσταση στα λαμόγια είναι να τα βάζεις να υπογράφουν αυτά που υπόσχονται.
28/11 10:29  favlos
Ο μόνος τρόπος usound.Αλάνθαστος.Γίνεσαι κακός και σκληρός αλλά...

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις