Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Τέλος εξαμήνου και φήμες....
2350 αναγνώστες
Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009
14:58

 

Σύντομα και με λίγα λόγια αυτό που κυκλοφορεί και ακολουθείται μέχρι τώρα που γράφω είναι το σταδιακό ξεφούσκωμα της ανόδου ή μάλλον καλύτερα η σταδιακή εκτόνωση ώστε να μην έχουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις τύπου 99  όπως λέγαμε,που θα οδηγούσαν σε πωλήσεις πανικού και χάσιμο της ‘πελατείας’ που με τόσο κόπο κατάφεραν να προσελκύσουν απο τον Μάρτιο μέχρι πρόσφατα οι χειριστές της ανόδου.
Όπως κυκλοφορεί και αναφέρουν και άλλα πόρταλς πάμε για ένα γύρισμα  με αφορμή το τέλος του εξαμήνου και την καταγραφή των μέχρι τώρα κερδοφόρων θεσων.
Διανομή δηλαδή αλλά εκτός απο την κλασσική που αρκετές ημέρες τώρα γίνεται,διανομή και σε σχετικά φίλια χέρια (γύρισμα) που θα πάρουν την σκυτάλη για τον επόμενο κύκλο.
Πάντα όλα αυτά με την καθοδήγηση του μπουλντόγκ της αγοράς (ΕΤΕ) το οποίο καλείται τώρα να μεταλλαχτεί σε Ελληνικός Πoιμενικός,εκπαιδευμένος όμως στην Αμερική (JP,Morgan,Goldman) που θα ελέγχει δείκτες,υπερβολές και μέσω της ΑΜΚ θα δώσει και την απαιτούμενη πλειοψηφία σε καλές τιμές στους καινούργιους χειριστές.
Να πω βέβαια όπως λέγαμε παλιότερα με φίλο εδώ στο ιστολόγιο ότι δεν είμαι οπαδός της συνωμοσιολογίας και της καθολικής μόχλευσης αλλά εδώ τα πράγματα κάπως έτσι είναι μέχρι να διαψευστούμε απο μια άλλη πραγματικότητα που θα προκύψει.Άλλωστε οι αγορές και οι θέσεις κρίνονται κάθε λεπτό που περνάει.
Για όποιον διαφωνεί και πιστεύει σε νομοτέλειες ας θυμηθεί την 11 Σεπτέμβρη του 2001.(ελπίζω να το θυμάμαι σωστά)....
(Με την ευχή να πάει καλά η Αμερική,όσο και αν αυτό μας φαίνεται παράξενο όπως έγραψε απολαυστικά καλή φίλη κάπου ότι δεν πίστευε στα νιάτα της ότι θα ευχόταν ποτέ να πάει καλά η αμερικάνικη οικονομία)
Αξιολογήστε το άρθρο 
29 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

25/06 17:21  shade
Φαύλε ο ελληνικός ποιμενικός είναι ο καλύτερος, άλλο που δεν είναι παγκοσμίως γνωστός.
Ετσι και η ΕΤΕ μου φαίνεται. (Οχι δεν έχω μετοχές της, εχω κάνει και εγώ τις διανομές μου, άλλες με χαρά, άλλες κουτρουβαλώντας τον κατήφορο).
25/06 17:48  ...................
Μεχρι στιγμης το παιχνιδι ξεγελαει πολλους.

Να δουμε ομως ποσο θα κρατησει.

Καλησπερα!
25/06 18:47  favlos
shade όλοι τα ίδια..το κεφάλαιο να μην χάσουμε...
πΟιμενικός,ωραίος χαρακτήρας,με ψυχή.

Καλησπέρα annita.
Ξεγελάει η αγορά,πάντα αθόρυβα και γλυκά...:)
25/06 21:34  vtec
25/06 22:34  verdadeiro
Δημοσιεύθηκε: 16:17 - 25/06/09


Κορυφαίο στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, δήλωσε ότι η Κίνα θα πρέπει να αγοράζει χρυσό και ακίνητη περιουσία στις ΗΠΑ αντί για αμερικανικά ομόλογα, σύμφωνα με δηλώσεις στο Reuters.

Ο Li Lianzhong, επικεφαλής του οικονομικού τμήματος στην διεύθυνση ερευνών του κόμματος, δήλωσε ότι το δολάριο θα υποχωρήσει, καθιστώντας τον χρυσό και την γη καλύτερες επενδύσεις για τα συναλλαγματικά αποθέματα της Κίνας, που ανέρχονται στα 1,95 τρισ. δολάρια.

Ο κ. Li δήλωσε επίσης ότι το Πεκίνο θα πρέπει να επικεντρωθεί στις αγορές πηγών ενέργειας και φυσικών πόρων.

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα, η China Petroleum & Chemical είχε συμφωνήσει την εξαγορά του ομίλου πετρελαίου και φυσικού αερίου Addax Petroleum προς 7,2 δισ. δολάρια.


Μια ΕΙΔΗΣΗ με πολυ ειδικη σημασια!

Διαβαστε την προσεκτικα...
25/06 23:39  favlos
Ευχαριστώ vtec για το link αν και προτιμώ όχι ικέτες αλλά δυνατοί να απαιτούμε...

verd λίαν ενδιαφέρον.
Έξυπνος ο Κινέζος και βοηθάει όλους η επιλογή του.
30/06 14:04  geokalp
φίλε favle η ψυχολογία είναι τρομακτικό πράγμα!
01/07 01:35  favlos
Καλώς τον geo.
Τώρα διάβαζα το ιστολόγιό σου..:)

Ειδικά στο χρηματιστήριο είναι το πάν...
01/07 07:28  patriotis
Καλημέρα πατριώτη Αρκά και καλό μήνα
01/07 09:31  favlos
Καλημέρα Πατριώτη.
Καλό μήνα και καλή μας λευτεριά.

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις