Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Στο φίλο Θρασσάκο
1517 αναγνώστες
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2007
01:12

Η πρώτη μας επαφή έγινε για μία γάτα-γαλή και τον σκεδασμό-αναπήδηση αυτής (νομίζω θα μείνει στην ιστορία και βλέπω φίλους να χρησιμοποιούν την έκφραση),στην πορεία ανακάλυψα έναν δικτυακό φίλο που ειλικρινά κοσμεί με την παρουσία του τούτη την δράκα των ιστολογίων που φιλοξενούνται στον Capital αλλά και γενικότερα.

Η μεγάλη μου πραγματικά απόλαυση να διαβάζω τα κείμενα του φίλου Θρασσάκου ισορροπεί ανάμεσα στην μορφή και το περιεχόμενο με το ένα να κερδίζει το άλλο και το αντίθετο.

Η επίθεση στα γραπτά του απο ομάδα σκοτεινών χρηστών ειλικρινά με εξοργισε και σίγουρα εγω θα αντιδρουσα πολυ διαφορετικά.Αυτός στωικα το υπέμεινε χωρίς κορώνες και τελικά αυτη ήταν η καλύτερη στάση παρότι ακόμη αυτά συνεχίζονται.

Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια για το βιβλίο μου που πραγματικά με τιμάει και απο εδω του ζητώ να γράψει άν έχει τον χρόνο ό,τι αυτός νομίζει για το Ελληνικό ΧΑ στην β' έκδοση του βιβλίου με το νέο έτος. 

 

Οφείλω μιαν κριτικήν περί του βιβλίου του Νικ. Οικονομοπούλου "Τα μυστικά των μετοχών της Σοφοκλέους", την οποία δεν έιχον χρόνο ινα συγγράψω. Εάν όλα πάνε καλώς, θα τα πω και αναλυτικότερον εις κεχωρισμένον σημείωμα, αλλά ας ειπώ τούτο. Πολύ απλώς ειναι νομίζω μια εκ των καλυτέρων επενδύσεων που μπορείτε να κάνετε αυτή την εποχήν. Ειδικώς εαν γνωρίζετε όπως εγώ ολίγα περί μιας εκάστης των μετοχών, θα το βρείτε πολύτιμο.Η βιβλιογραφία περί του αντικειμένου εις την Ελληνικήν είναι πενιχροτάτη, όπερ κάνει το βιβλίο ακόμη πιο σημαντικό. Τονίζω ότι αναμένω εισέτι βελτιωμένη την β' έκδοσιν και χάιρομαι που βλέπω τον συγγραφέα να μοιράζεται μεθ'ημών δοκίμια άρθρα περί τίτλων εις το ιστολόγιον με την υπογραφήν φαύλος.

 Ως γνωρίζετε είναι εν εκ των ιστολογίων που συνιστώ εις φίλους του κλίματός μου, τουτέστιν πολίτας που αναζητούν εναυσματα προς προβληματισμόν και σκέψιν. Το ίδιο και δια το ιστολόγιον του mc, όστις ελπίζω κατα την απουσίαν μου (και ουχί μόνον) να γράφει συχνότερα. Και τα υπόλοιπα ενταύθα ιστολόγια, πλείστα έχουν αξίαν, και άπαντα ενδιαφέρον διαφόρου είδους και μη λησμονείτε: το πρώτον μελέτη. Δύο επιπλεόν ιστολόγια εκτός του ημέτερου χώρου που αναγιγνωσκω είναι αυτό του maniac, παλαιού γνωστού εκ του φόρουμ (αν κι εγώ δεν τον επρόλαβα) που έχει δώσει εις το παρελθόν ικανοποιητικάς συμβουλάς θεμελιώδους αναλύσεως και του Ιαν εν ΗΠΑ, όστις βεβάιως είναι περισσότερον της τεχνικής αναλύσεως. Ρίψατε μια ματιά και δυνατόν και υμείς άξιον τι να ευρείτε.

 http://maniacfundamental.blogspot.com/

http://www.highgrowthstock.com/IanBlog/

Μην λησμονείτε να ανθιστασθε όσα Ελληνικά δύνασθε ομιλούντες ινα μη σβήσει η γλώσσα και το γένος μας εις του ερχομένους και το νυν εδώ ευρισκομένους καιρούς.

 

Εις το επανιδείν φίλε μου...

Αξιολογήστε το άρθρο 
27 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

15/11 01:42  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Υμείς με (και μας όλους τους ενταύθα εισερχομένους) τιμάτε φίλε μου... Σας αφήνω, αλλά ελπίζω να σας ξαναευρώ συντομως.

Εις το επανιδείν!

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις