Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Εντυπώσεις από την 16η Σεπτέμβρη 2007
15780 αναγνώστες
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2007
02:08
 
Στην αρχή τα εργαλεία μετρήσεων όντας σε ρόλο πρωταγωνιστή και σαφώς ανώτερα της πραγματικότητας έστρεψαν για μια ακόμα φορά τα φώτα πάνω τους κλέβοντας την παράσταση.
 
Οι μετρήσεις των τεχνικών της εξουσίας έδωσαν Κυβέρνηση,ποσοστά και έδρες και ήρθε μετά ασθμαίνοντας η πραγματική ψήφος να επιβεβαιώσει την εικονική.
 
Η έκπληξη ήρθε στις καθυστερήσεις.
 
Ταύρος στο Ζάππειο με την μορφή υποψηφίου αντικατάστασης πεθαμένου αρχηγού,πρόλαβε να κάνει την πρώτη πραγματική κίνηση της βραδιάς προλαβαίνοντας την εικονική.
 

Αυτό για τους παρατηρητές και συλλέκτες εντυπώσεων είναι ότι καλύτερο,ικανό να ξεπεράσει ακόμα και τις προσωπικές προτιμήσεις.

Στόν Επενδυτή 29/9/2007 ο Κωστής Παπαγιώργης παρατηρεί:

΄'Οι δημοσκοπικές εταιρείες ενσωματώθηκαν με ταχύτητα αστραπής στα εκλογικά και λοιπά δημόσια ήθη,με αποτέλεσμα να νιώθουμε πλέον ότι εκλογές χωρίς προαποτελέσματα ειναι λειψές και πιθανώς παράνομες,άν δεν έχουμε εκλογές πρίν απο τίς εκλογές......''

 

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
14 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

17/09 02:19  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Καλορίζικος φίλε μου. Λιτό το βιογραφικόν σας, ευστοχον το σχόλιον. Όσο δια το "νεκρός" μηδενα προ του τέλους μακαριζε, κληρονομικώ δικαιώματι γαρ ο αρχηγός.

Ίσως οι παρ'ημίν σοσιαλισται ευρίσκονται εν παρομοίω καταστάσει μετα των Εργατικών της Αγγλίας του '80 - ή των συντηρητικών του΄'90 και της σήμερον.
17/09 02:47  favlos
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Το βιογραφικό σίγουρα θα εμπλουτιστεί.Ενδιαφέρουσες εκλογές με εκπλήξεις.
14/10 20:57  favlos
Θρασ λές ναχεις δίκιο και η κληρονομιά τελικά να είναι δυνατότερη απο την ήττα?

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις