Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


28 Οκτωβρίου 2007
1075 αναγνώστες
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2007
00:29

28 Οκτωβρίου 2007

Χρηματιστές και τραπεζίτες ελέγχουν την παγκόσμια τιμή του πετρελαίου χωρίς οι πολιτικές ηγεσίες να μπορούν να κάνουν τίποτα.Πράγματι στη Γουόλ Στρίτ χωρίς να υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην προσφορά -ζήτηση και την παραγωγή καθορίζουν τις τιμές του μαύρου χρυσού εκμεταλλευόμενοι τυφώνες,κρίσεις και πολεμικές συρράξεις.
Ποιος το λέει αυτό;Η αμερικάνικη γερουσία με πόρισμα της το 2006.Κι όμως ούτε καν έγινε γνωστό, παρότι είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της.

Δηλαδή ένα πανίσχυρο όργανο (τουλάχιστον φαινομενικά) δεν μπορεί όχι να τα βάλει με τους βαρόνους του πετρελαίου αλλά ούτε να κάνει γνωστό το πόρισμά της στο ευρύτερο κοινό.

Εδώ η Ελληνική S&B με ολοσέλιδες καταχωρήσεις στον τύπο προσπαθεί να πει ότι οι παραβάσεις που της καταλογίζουν στην Μήλο κατά την εξόρυξη μπεντονίτη και περλίτη είναι άδικες και δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της τα έγγραφα που το αποδεικνύουν. www.sandb.com

Άλλη καταχώρηση ολοσέλιδη και εντυπωσιακή της ΜΙΓ που λέει ότι έκανε την μεγαλύτερη Α.Μ.Κ. στην παγκόσμια ιστορία για ομοειδείς εταιρείες.(5,55 δις.ευρώ) και έχοντας 47.000 εργαζόμενους κοιτάζει μπροστά έχοντας τις:

marfin egnatia bank,singular logic,hilton cyprus,attika,vivartia,delta,goodys,marfin popular bank,επενδυτική τράπεζα ελλάδος,λητώ,μητέρα,υγεία,μπαρμπα στάθη,blue star ferries,7days,superfast.

Η Γαλλική Ακαδημία βράβευσε τον Βασίλη Αλεξάκη με το Μεγάλο βραβείο μυθιστορήματος για το βιβλίο του ‘Μετά Χριστόν’.Ευτυχώς δεν ψήφιζαν Έλληνες γιατί όλο και κάποιος Πακιστανός ή Τούρκος θα το κέρδιζε.

 

Στη Νέα Σμύρνη που ζώ,το τελευταίο ελεύθερο μέρος της κεντρικής πλατείας ο περίφημος ‘Μπούρμπουλας’ παρ’ολίγο να δοθεί σε καφετέρια διώχνοντας τους λιγοστούς γέρους που μαζεύονταν στα δυο παγκάκια.Εκει οι κάτοικοι είπαν το ΟΧΙ και τα παγκάκια ξαναστήθηκαν έστω ανάποδα προς την μεριά του τοίχου και όχι προς την πλατεία.

www.capital.gr/messages/showTopic.asp?id=113640 

Αξιολογήστε το άρθρο 
9 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

28/10 01:11  Σάρισα
Οι αγωνες δινονται και πρεπει να δινονται καθημερινα. Οσο μικροι κι αν φαινονται. Το μικρο φερνει το μεγαλο και φωτεινο.
28/10 01:23  favlos
Ακριβώς αυτό είναι το νόημα.Και το αντισταθείτε του Κατσαρού αυτό λέει.Νάστε καλά!
28/10 08:25  ΣΙΓΑΛΑΣ
Καλημέρα Χρόνια Πολλά

οχι άλλο κιμά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις