Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Αντάρτικο...
1450 αναγνώστες
Σάββατο, 9 Αυγούστου 2008
14:23

Το Χ.Α. είναι πια μια αγορά που κανείς δεν ξέρει τις πράξεις που γίνονται και απλά όσοι είμαστε ακόμα ενεργοί παίκτες,συμμετέχουμε με όρους μαύρο-κόκκινο,ενώ παράλληλα έχει πετύχει την ελάχιστη συμμετοχή των Ελλήνων επενδυτών που είναι και το ζητούμενο της Πολιτικής ηγεσίας και φυσικά το κύριο έργο των διευθυντών του Ελληνικού Χρηματιστηρίου,που από αυτό και μόνο εξαρτάται άμεσα η καρέκλα τους,τρομοκρατώντας με φόρους και πόθεν έσχες τους ημεδαπούς αλλά αφήνοντας ελεύθερους όποιους κάνουν πράξεις από οπουδήποτε αλλού.

 

Η άνευ όρων παράδοση στα ‘ξένα’ χαρτοφυλάκια είναι γεγονός που βγαίνει και από την καθολική κυριαρχία των σορτάκηδων που εκεί είναι και το εύκολο κέρδος,με παράλληλη απαξίωση κάθε μικρής εταιρείας που παίρνει σειρά στον κουβά με ρυθμό μία ανά μήνα,τρομοκρατώντας κάθε σχήμα που θα μπορούσε να παίξει κάποιο ρόλο.

Μέσα σ’αυτά μετά την ανακοίνωση κοροϊδία της ΜΠΟΚΑ για αγορά ιδίων μετοχών που θα ξεκίναγε από τα 0,50€ ενώ η μετοχή είχε στο ταμπλό 0,40€,μικρό λομπάκι χωρίς ιδιαίτερη δύναμη οδηγεί τη μετοχή με δυσκολία προς τα 0,50€ βοηθούμενο από την ανοχή των λίγων που κατέχουν χαρτιά και συμμετέχουν.

 

Κίνηση αιρετική,χωρίς μεγάλες δυνατότητες επιτυχίας που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στη ανοχή των μικρών που κατέχουν ΜΠΟΚΑ και δεν πουλάνε.

(Φυσικά αυτά τα κατάλαβα από το ταμπλό και δεν έχω κάποια πληροφόρηση)

 

Κάτι σε αντάρτικο…

 

Σχετικές μετοχές:
ΜΠΟΚΑ
Αξιολογήστε το άρθρο 
7 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

09/08 15:34  talbot
Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι! (ΕΚ-πολιτική ηγεσία)
Μαύρο-κόκκινο,τίποτα παραπάνω φίλε Νίκο.Μέχρι και εγώ -θεωρητικός του ΧΑ -δεν σου κρύβω οτι κατέφυγα στον τόκο για ενα κομμάτι του κεφαλαίου μου.
Χαράς το κουράγιο μας.
09/08 16:47  ditaset
οπως ο φοινικας ανναγεναται απο τις σταχτες του ετσι και το χαα (γενικα και οχι ''ειδικα'')θα ανναγενηθει και μαλιστα συντομοτερα απο οτι πολλοι πιστευουν,μιας και δεν εχει μεινη τιποτα πια ακομα να καει.
09/08 17:35  kikou04
Για τον ΜΠΟΚΑ δεν ξέρω ... για τα υπόλοιπα συμφωνώ. Οι υπεύθυνοι έχουν καταντήσει τον κόσμο να βλέπει το ΧΑΑ ως τζογίο που τρέχει πίσω από τις διαθέσεις των ξένων, χωρίς δυστυχώς να δίνουν και κάποια ελευθερία στα Ελληνικά σχήματα, τουλάχιστον να χαρούν και κάποιοι μικροεπενδυτές, ώστε να ζήσουν και κάποια μικρά χαρτάκια κάποιες ένδοξες αναλαμπές.
09/08 18:54  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Μου αρέσει το "μαύρο - κόκκινο", ειδικώς επειδή αποτελεί - όπως απέδειξα - την πιθανότητα κάποια χρηματιστηριακή τοποθέτηση (έργο) να πετύχει το στόχο της ακριβώς σε συγκεκριμένο χρόνο...
10/08 11:42  Κλεάνθης
Καλημέρα αγαπητέ favle... μαύρο-κόκκινο!
10/08 14:40  cormorano
Καλημέρα σε όλους !

Σε διαβάζω συχνά φίλε Favle, εξάλλου το ξέρεις !

Για το παραπάνω άρθρο θα μου επιτρέψεις να το πω λαϊκά…!
Πολύ το γουστάρω !

"Ρέστα παίζω"... για την τελευταία σου φράση… αυτή μέσα στην παρένθεση …."αυτά τα κατάλαβα από το ταμπλό"…

Τελικά αν κάποιος παρακολουθεί ΚΑΛΑ... αυτό το "ΤΑΜΠΛΟ"... πολλά καταλαβαίνει…
και στο χρηματιστήριο και σύγκριση μπορεί να κάνει μεταξύ των μετοχών,
και των "παιχτών"... κτλ.

Βλέπεις καμιά φορά συμπίπτει να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά…

Tα μάτια καρφωμένα λοιπόν ΠΑΝΤΑ πάνω στο ΤΑΜΠΛΟ !

Εκεί φαίνονται ΟΛΑ !
10/08 14:56  favlos
cormorano thanks :)

Ωραία με γνώση σχόλια απο όμορφους και αγαπητούς φίλους!

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις