Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους
http://favlos.forumgreek.com/
Λίγα λόγια για εμένα

http://favlos.forumgreek.com/

Αρκετά χρόνια στο Χρηματιστήριο ως επαγγελματίας και ως επενδυτής.Παράλληλα μέλος Δ.Σ. διάφορων Α.Ε. με αντικείμενο την Χρηματαγορά την Πληροφορική την Ενέργεια και την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.Συγγραφέας του βιβλίου ''Τα Μυστικά των Μετοχών της Σοφοκλέους'' εναν οδηγό συμπεριφοράς των μετοχων του ΧΑ.Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ. (Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου) favlos118@gmail.com
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


4849 αναγνώστες
2 σχόλια
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2007
11:43

Η ΒΙΟΣΚ μετοχή της άγριας περιφέρειας πρώτη (στο ΧΑ) μπαίνει στο χώρο της επεξεργασίας ύδατος βάζοντας στρατηγικό επενδυτή την Κάλιγκαν Ελλάς.Γνωρίζοντας τον χώρο καλά όντας ceo στην clear water s.a. και αντιπρόεδρος στην waterxpert s.a.εταιρείες διαχειρισης Υδάτινων πόρων βγάζω το καπέλλο στην εισηγμένη και περιμένω τις εξελίξεις.

Δεν σας κρύβω ότι ειχα (και έχω) κι εγω συζητήσεις με εισηγμενες για συνεργασία ή εξαγορά των εταιρειών που συμμετέχω αλλά πρός το παρόν δεν ειχα αποτελέσματα.

Θα σας ενημερώνω για το θέμα.

 

 http://www.capital.gr/articles.asp?showlist=0&catid=22&id=377278&expand=1

Σχετικές μετοχές:
ΒΙΟΣΚ
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
19022 αναγνώστες
2 σχόλια
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2007
16:06
ΜΙΓ
Η κίνηση της ΜΙΓ δεν μπορεί ν’αφήσει κανένα αδιάφορο.Το ερώτημα πάντα είναι πώς θα βγάλουμε χρήματα.

Καθαρά κερδοσκοπικές κινήσεις στην ΜΙΓ είναι δύσκολες λογω του όγκου των χαρτιών και λογω της πιθανής διάθεσης μετοχών με discount στην πρόσφατη ΑΜΚ.(άποψή μου).

Η πιο εύκολη κίνηση μοιάζει η διαδρομή 6,70 – 7,06 και λίγο παραπάνω.Απευθύνεται βέβαια σε κερδοσκόπους και γρήγορα πιστόλια.

Οι υπολοιποι είναι πιο έξυπνο να τρέξουν στις εταιρείες που είναι στο στόχαστρο της ΜΙΓ.Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια από την φημολογία.Το μόνο σίγουρο είναι να διαβάζεις τις επισημες ανακοινώσεις.Μια από αυτές είναι το ποσοστο που κατέχει στον ΟΤΕ.Αν περάσει στα χέρια της ΜΙΓ ο οργανισμός τότε είναι πιθανό να δουμε σοβαρές υπεραξίες όχι γιατι η ΜΙΓ θα του προσδώσει την σοβαρότητα και την αξιοπιστία που έχει ανάγκη αλλα γιατι ο Βγενοπουλος τις εταιρείες που παιρνει τις φροντίζει Χρηματιστηριακά.(γιατί τον ενδιαφέρει αυτό θα το δούμε στην πορεία).

Όταν έγραψα το θέμα ο ΟΤΕ είχε 24,70€ τώρα 12/10/07 έφτασε τα 26,98€.Αυτό περί συγκεκριμένων προβλέψεων και όχι θανέβει ο ΓΔ κλπ όμορφα.

5/10/2007

Σε αγορά 5.000 μετοχών της Marfin Investment Group, συνολικής αξίας 33.662,48 ευρώ, προχώρησε στις 4/10/07 ο o κ. Γεώργιος Ευστρατιάδης, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και γενικός διευθυντής της εταιρείας.

Μέρα που είναι 23/9/2007 δείτε εδώ http://www.inarcadia.gr/arcadia/arcistoria5.htm

Σχετικές μετοχές:
ΜΙΓ
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
17237 αναγνώστες
13 σχόλια
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007
00:48

 

 Δίνει σαφώς ευκαιρίες κέρδους.Το 3,74-3,88€ δίνει συχνές ευκαιρίες ρευστοποίησης στα 4,50 - 4,94€ και πλέον.

Προυπόθεση να ακολουθείται ευλαβικά ανεξαρτήτως φημών.

 

 

 

Σχετικές μετοχές:
ΙΝΤΚΑ
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
15440 αναγνώστες
3 σχόλια
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2007
02:08
 
Στην αρχή τα εργαλεία μετρήσεων όντας σε ρόλο πρωταγωνιστή και σαφώς ανώτερα της πραγματικότητας έστρεψαν για μια ακόμα φορά τα φώτα πάνω τους κλέβοντας την παράσταση.
 
Οι μετρήσεις των τεχνικών της εξουσίας έδωσαν Κυβέρνηση,ποσοστά και έδρες και ήρθε μετά ασθμαίνοντας η πραγματική ψήφος να επιβεβαιώσει την εικονική.
 
Η έκπληξη ήρθε στις καθυστερήσεις.
 
Ταύρος στο Ζάππειο με την μορφή υποψηφίου αντικατάστασης πεθαμένου αρχηγού,πρόλαβε να κάνει την πρώτη πραγματική κίνηση της βραδιάς προλαβαίνοντας την εικονική.
 

Αυτό για τους παρατηρητές και συλλέκτες εντυπώσεων είναι ότι καλύτερο,ικανό να ξεπεράσει ακόμα και τις προσωπικές προτιμήσεις.

Στόν Επενδυτή 29/9/2007 ο Κωστής Παπαγιώργης παρατηρεί:

΄'Οι δημοσκοπικές εταιρείες ενσωματώθηκαν με ταχύτητα αστραπής στα εκλογικά και λοιπά δημόσια ήθη,με αποτέλεσμα να νιώθουμε πλέον ότι εκλογές χωρίς προαποτελέσματα ειναι λειψές και πιθανώς παράνομες,άν δεν έχουμε εκλογές πρίν απο τίς εκλογές......''

 

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σελίδα 88 από 88«Πρώτη<808182838485868788

Σχετικά με το blog
Κάθε σχόλιο γνώμη και αναφορά σε μετοχές δεν ειναι προτροπή αγοράς ή πώλησης.

http://favlos.forumgreek.com/

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις